Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

В двореца,на вечеря.

Go down

В двореца,на вечеря.

Писане by Korialstrasz on Нед Ное 20, 2011 6:37 pm

Крас влезе влезе в залата,както винаги - закъснял.Вратата изскърца злобно и всички извърнаха глави към него,за да видят кой се осмелява да ги прекъсне.Драконовият магьосник забърза към единствения празен стол в залата - неговия.Жуженето и разговорите се подновиха.Крас се усмихна се и започна да говори,сякаш не е прекъсвал нищо.
Точно срещу него седеше кралицата,Вантермина.Тя сякаш не го харесваше,но той не разбираше защо.Както и да е,това нямаше да му попречи да се нахрани добре,беше гладен като вълк - дългият полет го бе изтощил.
След безкрайното чакане,най-накрая,дойде и основното.Крас режеше месото си с твърде добре прикрит,но така жаден поглед,когато драконовите му сетива минаха на ход.Миришеше му на...тази позната миризма на горчиви бадеми...Цианкалий.Даже забеляза тези фини кристалчета,приличащи на захар.Явно някой го искаше мъртъв...
Korialstrasz
Korialstrasz

Вид: : Драконов магьосник.
Име: : Крас/Кориалстраз.
Дарба: : Владее магията.
Брой мнения : 47
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: В двореца,на вечеря.

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Нед Ное 20, 2011 7:01 pm

Вантермина вдигна поглед с очакване към седящия срещу себе си. Направо си умираше да дойде моментът, в който кристалчетата шяха да попаднат в гърлото му и миг по- късно тялото му да се гърчи на масата пред нея, докато не издъхне напълно. О, блаженство, о прекрасен миг.
Отровата, която всъщност бе приготвена за собствения си съпруг, така и не се добра до Краля, но за сметка на това пък щеше да бъде консумирана от самият негов клюкарник, който си умираше да издава всичко на Краля сякаш пееше някоя все обща народна песен. Много мразеше въпросния доносник и щеше да се радва да види мъчителната му и крайно болезнена смърт.
Но въпросната смърт сякаш се отлагаше прекалено дълго. Вантермина се размърда неспокойно на стола си и посегна към чашата си, пълна с най- червеното сред червените вина, което човек бе виждал. Обожаваше да се глези по подобни начини и изобщо не си спестяваше. Пое чашата между пръстите си и я вдигна високо, изправи се, разкривайки прелестта на вечерната си рокля, ушита специално по поръчка.
- Вдигам тост за себе си и своя Крал!

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
Вантермина Дешае Нортфорд
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: В двореца,на вечеря.

Писане by Korialstrasz on Нед Ное 20, 2011 7:17 pm

Кой ли го искаше мъртъв...?За съжаление за Крас не бе трудно да отгатне.Обичната съпруга на Ник,най-добрия му приятел,се озърташе и най-вече доста често поглеждаше към дракона и чинията му.
- Вдигам тост за себе си и своя Крал! - каза Вантермина и огледа всички седящи срещу нея.
Глупости,глупости и пак глупости.Та тя дори и не обичаше Ник.Демоничното изчадие ламтеше само за слава.
Крас продължи да се прави на глупав,да се държи така,сякаш не забелязва нищо с малкото изключение,че извика една жена от персонала,за да смени основното му под претекста,че е твърде жилаво.Все пак той още бе гладен.
Когато гостите на обичния му крал започнаха,един по един,да си тръгват той се усмихна и каза :
- Вантермина,ще ми отделиш ли секунда от безценното си време,след вечеря ?
Крас имаше намерението да се разправи с нея и да я сложи на мястото и.Веднъж и за винаги.
Korialstrasz
Korialstrasz

Вид: : Драконов магьосник.
Име: : Крас/Кориалстраз.
Дарба: : Владее магията.
Брой мнения : 47
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: В двореца,на вечеря.

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Нед Ное 20, 2011 7:50 pm

- Не съм убедена, че ще намеря място за теб в графика си, Кориалстраз.- отговори достатъчно надменно Вантермина, за да му покаже, че няма никакво намерение да хаби думите си за него по каквато и да е причина.- Имам прекалено важен йога сеанс, за да го прекъсна.
Беше напълно и ужасно много раздразнена, че гадното същество похаби толкова много отрова, за която не бе платила малко, и не я изконсумира. Бе си направила труда да отиде до самата кухня и още там да изсипе отровата в порцията предназначена за него, а тази гняс да постъпи толкова неблагодарно! Поредната причина да не го харесва!
Забоде поредното малко парченце, от пилешката си пържола, на вилицата и я приближи към устните си, с които по един доста изкусителен начин го издърпа и остави на зъбите си да го сдъвчат добре преди да преглътне. Изобщо не поглеждаше съпруга си и съветника му, демонстративно показвайки неуважението си към тях.

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
Вантермина Дешае Нортфорд
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: В двореца,на вечеря.

Писане by Robbin. on Нед Ное 20, 2011 8:47 pm

Махмурлук мъчеше Ник и всичко му идваше накриво. Поредната нощ в която бе попрекалил с всичко, богове, каква изненада. Така де, той винаги прекаляваше с всичко, така че наистина не бе някакво особено шоу и сегашното му положение. Винаги си докарваше такива неща на главата и то просто защото бе сложен за поддръжка. Но предната нощ... о, предната нощ. На вечеря не бе хубаво да показваш някакви реални емоции, не бе хубавода се издаваш и да излизаш от традиционния поукър фейс, който бе осиновен от всички обитатели на двореца. Колкото по-малко знаят, толкова по-добре; останалото бяха само интриги и тормоз. И кинжали в мрака, отрова в питието, срамни болести и ... и мислите му го откараха прекалено средновековно. Сега поне имаше лекарства, предпазни средства и медицинска помощ; не трябваше да се притеснява от каквото и да е, а безсмъртието му също носеше особени облаги и естествена ваксина срещу всичко. Само така явно нощи като предната ставаха реалност. И по дяволите, не отново. До къде бе стигнал с мислите за не-показването на емоции? До там, че заради спомените се бе усмихнал мазно и замечтано. И след това отново. Две усмивки като от нищото... това едва ли щеше да му се измъкне като провинение толкова лесно. Онази кучка от едната му страна сигурно щеше да се впусне в атака а Кори... Кори сигурно си имаше подготвена лекция за случая. Той винаги имаше и може би само за Ник речите му звучаха като такива но това бе по-силно от него. Водеха се приятели, но защо редовно се чувстваше като палаво хлапе дразнещо майка си? За дракон Кори имаше достатъчно човешки черти, че в крайна сметка някой ден да си спечели онова гилотиниране, което уж очакваше всички. Никълъс твърдеше, че това е личната му философия за края на всичко и ревностно защитаваше теорията, че е къде къде по-добра от тази за Апокалипсиса, конниците и всички там проклети подробности.
Главата му се завъртя болезнено и той потърси утеха в бокала си с вино. Държеше своето винаги да пие в специални ковани съдинки инструктирани с бижута и подсилени с магия. Така пестеше пари от опитвачи на вино, последните няколко години загубилите живота си в тази професия и то под негово ръководство бяха прекалено много и бройката го дразнеше. Така бе по-добре и никакви проблеми не възникваха където не са необходими. Самата алена напитка обагрила устните му и след това наквасила устата му бе приятна, но не достатъчно плътна. Резливият вкус не бе достатъчно остър и реколтата бе лоша. Като крал заслужаваше малко повече, жегна го от вътре и с отегчение целия бокал се оказа пресушен на екс. Щракване на пръсти и секунда по-късно и личният му прислужник бе донесъл ново шише; момчето бе добре обучено и дори го биваше в леглото. Не колкото сестра му, младата помощничка на готвача, но все пак се приемаше и от скука Ник обичаше да го изтощава. И след това изхвърля от леглото си. И после изтощава от задачи.
Момчето дори не се бунтуваше, което бе крайно очарователно. Една крайно добра тренировка бе пресяла всичко и той бе верен до гроб; какво повече да иска? Новото вино се лисна обилно в бокала и скоро се оказа дегустирано. Това бе по-добро, това можеше да остане. Сега само да преодолееше отвратителната вечеря...
Ник погледна ядосано специалното си блюдо, което в момента представляваше фазан пълнен със свинско и плодове и му се догади. Обикновенно в кухнята се суетяха най-много над неговата храна, защото изискванията бяха високи и щяха да се търкалят глави ако не бе стигната стандартната летва. След това ги имаше и проверките за отрова, сервирането и реалния риск кралят да не е гладен и да изхвърли всичко на земята в изблик на раздразнение. Редовна практика. И сега се изкушаваше, но гостите бяха прекалено много и после конското нямаше да е само от Кори. Кучката, неговата мила съпруга, също щеше да се ядоса. В името на спестяване на поредното допълнение към главобола му Ник бодна малко парченце вече отрязано месо и печено зрънце грозде се лепна като магнит за хапката. Бляк. Днес не му се ядеше нещо толкова тежко, стомахът му бе на гняс и му се виеше свят от идеята въобще да похапне. Наистина бе прекалил снощи, но си заслужаваше.
Демонът изръмжа тихично и остави вилицата да тупне демонстративно на масата. Никой не му обърна внимание и това веднага го остави нащрек. Проспускаше ли нещо с наслаждението на личните си драми? Очите му обходиха по-сериозно масата за пръв път от известно време и проблемът веднага се откри; кучката и дракончо бяха в прикрито сражение. Уви, топката бе попаднала в негово поле, защото много неща реално го задължаваха да се включи точно след последната реплика на Вантермина. Прелест. Ако не бяха гостите нямаше дори да се занимава; етикетът обаче задължаваше и се налагаше да поддържат определен статус пред всички.
- Кралице моя, защо не се отзовеш на желанието на нашия маг?- това бе поднесено с внимателен и почти умолителен тон, но очите на Никълъс блеснаха кръвожадно и поставиха желанието да му се махнат от главата и то в комплект.

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
Robbin.
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: В двореца,на вечеря.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите