Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Лорелай Хоуп.

Go down

Лорелай Хоуп.

Писане by Лорелай Хоуп on Пон Ное 21, 2011 1:43 pm


Evelina Mambetova.

Име :
Пълното име на девойката е Лорелай Теру Хоуп, но нито едно от тях не е нейно родно. Истинското си не знае, вероятно не е и имала, за това трите носят по сложна история след себе си и са като бойни артефакти, които е придобила през годините. Първото, Лорелай, е подарък от жена на име Саша, която за кратък период е играла майчинска роля за нея; единствената, която девойката е имала като родителско тяло и то за много кратък период от време. Второто, Теру, е френско по произход и значението му е малко под съмнение, в превод е прекалено сложно за обяснение- него сама си го е дала в периода в който е живяла с група лишени от дом тинейджъри по улиците на Ню Йорк. Третото, Хоуп, й харесва най-много, но е прякор даден с подигравка от сегашния й ментор, нещо като чираческо име в началото на кариерата й като наемник. Девойката дръжи много на него и го приема с положителна енергия свързвайки сложен символизъм с реалното му значение и собственото си мъгливо бъдеще.
На галено пред по-близките си познати е Лора, Елей или само Теру(зависи от средата, в която са тези знаещи я по име), но пред ментора си е само Хоуп и вероятно за дълго време ще си остане така. Забавлява я идеята от това какво се получава от прякоро-имената им заедно- той е Пейн а тя Хоуп и те вървят в комплект.

Години :
16.
Това е реалната й възраст и на толова изглежда, няма никаква скрита сделка или тайна, просто е така. Лорелай е все още млада, но животът й не е бил никак лесен и това е оставило белезите си. Вместо нормално момиче навлизащо в разцвета на началната си младост тя е обременена от не един товар; реално никога не е правила нещо, което да съответства на годините й и много неща завинаги са останали като пропуск.

Раса :
Човешко същество.
Никакви тайни няма и тук, Теру е напълно нормална и вероятно ако извади късмет ще си остане така докато живота й не изтече като пясък през пръсти. Много е вероятно въобще да не стигне до старост, наемниците нямат дълга продължителност на живота и освен по логиката с оцеляването на най-добрия е хубаво да живееш така, сякаш всеки момент ти е последен. Това поне й се отдава.

Дарба:
Хоуп не притежава нищо свръхестествено, но това вместо минус за нея е предимство, защото тялото й само по себе си е тренирано така, че да е достатъчно голям залък за надценилите го. Благодарение на това, че още от най-невръстна възраст е трябвало да се грижи сама за себе си и да оцелява, тя е като малко зверче отраснало в градска среда- подвижно, жилаво и достатъчно хитро да те омотае в лабиринт от капани. Това е може би най-големият й плюс; умът й е бистър и като добре наточено острие готово да поеме всяко предизвикателство, това се забелязва във всичко, което поема да прави и използването на сила при нея винаги ще е част от добре обмислена тактика, в която всеки един твой ход е вече обсъден и с подготвен контраудар. Теориите винаги си имат добре приложена практика и основното хоби на девойката е да трупа опит и да обновява постоянно базата си данни. Липсва й всякакво училищно образование, но основните неща като четмо и писмо са овладяни и дори е доста добре запозната с някой академични занимания- Пейн в момента я изтезава с математика и философия, понякога и физика, но личните й познания там са на задоволително ниво. Цялото й време всъщност е разделено на няколко главни бази- да тренира тялото си, да изпълнява поръчки с ментора си и да допълва знанията си както е възможно. Резултатите за сега са достатъчно добри като ниво, макар и физическите занимания да й идват по-тежко и да изискват двоен положен труд; като изключим паркур-а всичко останало е главоболие. С оръжия е малко по-добра и има точен мерник- снайперите са нещото, което се опитва да овладее в момента, защото страшно много я привличат и иска да ги наложи над личната си практика. Пейн обаче твърди, че още й е рано и освен комплект от два пистолета друго скоро няма да получи. Мунициите сама трябваше да си ги набавя.

Външен вид :
От личен опит Лора още от малка е била наясно, че с пола си трудно ще оцелее, освен ако не иска да свърши изнасилена и/или проститутка. Нещото, започнало като временна безопасна мярка сега е сериозно приет навик и главно прикритие. Девойката се представя за младеж и по всякакъв начин крие женствеността си под дрехи и бинтове. Природата услужливо я е дарила с малък бюст, който плътно омотан с дебел плат бързо се превръща в права гръдна плоскост а телесната й маса е минимална и под жилавите мускули и крехки крайници прозират остри кокали; няма я стандартната женска облост, макар и всъщност пропорциите да са правилни и в правилно облекло да е всъщност постижим сексапил и прочее. Това е вероятност, която едва ли ще бъде постигната, освен ако не броим последната им съвместна поръчка с Пейн. Лора е била под прикритие, облечена като жена и менторът й все още се опитва да изтрие от спомените си идеята за нея в жартиери и халат. Слава богу, прикритието й е останало желязно и никой дори не се е досетил- Пейн, че всъщност е момиче и така нататък.
Лицето на Теру е много обло и с големи очи в топъл кестеняв цвят; има лунички, но те ту се множат, ту намаляват и й отиват в много малко от случаите. Косата си държи дълга, което си е чиста проба загуба на време и глезотия от страна на ментора й и често го докарва до нерви заради времето, което трябва да й се отделя. Ако я остави просто така ще е позорно пухкава и бухнала, начупена на вълни, за това е добре да я третира с някакви намаляващи обема мазила и да я държи в стегнат кок или плитка, дължината не стига до кръста, но и това е нещо. Често всичко от нея отива под кожения каскет, който я пази във всякакви ситуации и рядко се сваля. Девойката се облича строго по цветове и материи, но с уговорката, че има достатъчно ширина да се движи и в същото време да не издава шум. Широки и торбести, дрехите й обикновенно са много тъмни, което я прави още по незабележима(а на ръст е доста дребничка) и това успешно я прави част от тълпата когато е в рискова ситуация.

Характер :
Теру е, както вече се спомена неколкократно, доста изтормозено младо девойче, което е било лишено от нормално детство и се е налагало да живее под риск в почти деветдесет процента от времето. Тя е прекалено сериозна за годините си, често има проблеми да се включи успешно в дискусия и малко й липсва социален опит- от този с размяната на нормални човешки ценности, комплименти, символи за афекция и прочее прочее подробности. Прекалено чужди са й тези неща, но може да се оправя невероятно точно с гамени, побойници, сводници(и курви), дребни мафиоти и други отрепки на ъндърграунд обществото, единственото, в което в момента има място и я зачитат за нещо, било то и минимално. От време на време сериозността се разчупва, разбира се, при това с искрен смях на хумор, който само тя си разбира и това е способ да дразни Пейн. Той е нещо като специален връх за нея, някой близък и дори достоен за бледите й момичешки влюбчивости. Държи много на него, има му доверие и в същото време се страхува; той много ясно е начертал отношенията им и не веднъж я е заплашвал със смърт ако излезе от тях, ако го предаде или някаква трета алтернатива. Знае, че мъжът не държи на нея както й се иска- той дори не й е казвал истинското си име и дори освен "Пейн" може да има по-истински наемнически прякор, живот, семейство... тя не знае нищо за него, освен, че й е ментор и че я учи да бъде като него предавайки й занаята си. Странични близки няма, но това не значи, че не би се привързала ако й се отдаде- има неподатливо на леда около нея сърце и все още не е прекрачила границата на коравосърдечен наемник, както всъщност Пейн я учи и кара.


История :
Хоуп е родена от някакво семейство, но какво точно никога дори не е имала възможността да разбере. Помни, че до пет годишна възраст е била в сиропиталище, но освен странно размазани сиви силуети и объркващи гласове и глъчка други спомени няма, което не е особено надеждно и може да се заблуждава на тази тема. Всичко от тогава й се губи и е прекалено сюреалистично и измамно. Единствените неща, които помни точно са свързани със Саша, възрастната рускиня, която я намира на улицата и за около година и половина я държи като свое дете обгрижвайки я с всичко необходимо. При повече късмет това е можело да бъде началото на един нормален живот за Лорелай, който да й обещае бъдеще и всичко, което евентуално би й потрябвало, но кармата й изневерява и чуждите здравословни проблеми се обаждат. Точно по Коледа, първата им заедно, жената се превива и преди линейката да дойде сърцето й подло й изневерява лишавайки я от живот. Малкото й живи роднини не зачитат Лора заради липсата на реално осиновяване и вратите на голямата къща се затварят за нея, оставяйки я отново като дете на улицата. За да оцелее, тя се сдушава с местните гамени и групово започват да тероризират бедните части на Голямата Ябълка, на Ню Йорк. Къде ще е с измама, къде ще с кражба, Теру успява да оцелее и джебчийството се превръща в единствената й професия и развитие. На единадесет обаче й омръзва да спи в разни дупки и да дели имуществото си с други нефелни същества, които са по-изпаднали и от нея и момичето се замесва с местна мафия, клон на италианската такава. Започва като доставчик на информация, нещо просто по мисия и съдържащо в себе си само "отнеси от точка А до точка Б" но пратките стават все по-сложни и незаконни и накрая момичето осъзнава, че от месец просто пренася наркотици и дори не й плащат достатъчно добре за това. Тя отново затъва в кашата, но в стечение на едно или друго обстоятелство кармата й се опитва да подейства правилно и така й предоставя интересна гледка- Лорелай става сивдетел на изпълнение на наемническа поръчка в която досегашният й шеф получава един доста категоричен куршум между очите. Като изключим стреса нещо в нея пробужда огромно любопитство и следващите й месеци са посветени на мишкуване и ровичкане за информация свързана с организацията от наемници, която очевидно през цялото това време е съществувала в сенките около нея. Едното води до друго, късметът й се обажда и така нататък; тя се запознава с Рейвън, тогавашният велик майстор на групата и я взимат като ученик. Пейн навлиза в живота й и в последните почти пет години са неотлъчно заедно.


Допълнително :
*Реално няма жив човек, който да знае, че всъщност е момиче.
*Първоначално е имала огромен страх от това, да носи смърт на жертвите си и това й е още от ранно детство, когато в инцидент погубва свой познат. Сега се прави, че го е преодоляла изцяло и ръката й никога не трепва, но след всяка успешна поръчка Пейн трябва да си затваря очите за безгласния й плач.
*Мрази всички сладки храни, не разбира как въобще имат почитатели.
*Само веднъж през живота си е носила рокля и спомените й са малко... мъгливи на тази тема. Може би някой ден ще опита отново.
*Пазена тайна от всички:иска домашен любимец. Знае, че е невъзможно, но тайно си мечтае за нещо пухкаво и любвеобвилно.
*Има известно пристрастие към телевизията и сериалите, в момента следи няколко базирани на гимназии и ученици и й е интересно какво ли е реално усещането да учиш на такова място.
*Пейн не знае, никога няма и да разбере но... Теру си е крала целувка от него, единствената й. Той е бил в сън дошъл след пълно изтощение и кръвозагуба а желанието да го докосне е било... прекалено силно. Самата целувка е била много бледа и продължила секунди, но девойката цялата се изчервява при спомена, мъмрейки се за проявената наглост.
avatar
Лорелай Хоуп

Вид: : Човек.
Име: : Лорелай Теру Хоуп.
Възраст: : 16.
Брой мнения : 35
Join date : 21.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Лорелай Хоуп.

Писане by Амелия Нортфорд on Пон Ное 21, 2011 1:56 pm

Одобрена, добре дошла! (:
avatar
Амелия Нортфорд

Брой мнения : 691
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите