Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Деймос Тристан Райът

Go down

Деймос Тристан Райът

Писане by Деймос Тристан Райът on Пон Ное 21, 2011 7:01 pm


*Име :
Деймос Тристан Райът
Още от малък, Деймос не може да разбере що за родителите биха дали на детето си подобно име. Деймос, което идва от гръцки, означава "страх, терор"; Тристан - от френски "тъжен", макар името да се свързва първоначално с това на рицар от Кръглата маса, а след това и с половинката на Изолда. И не на последно място фамилията Райът - което означава "бунт". Общо взето, от малък, Деймос вярва, че пътят който ще върви вече е белязан от начина, по който се казва.
Също така, за много, много тесен кръг от хора, Деймос е познат под прякорът Пейн. Все още могат да се срещнат хора (помилвани като по чудо), които да го наричат Трис или Тристан - макар той да не обича да се обръщат към него по този начин. Свързва второто си име с не много благоприятна ситуация от миналото му.
*Години :
30
*Раса :
Човек с дарба
Но интересното е, че дарбата му не е нещо особено и може да се определи и като талант.
*Дарба:
Може да борави с всички видове оръжия почти перфектно - било то хладни или не. Въпреки това, в ръкопашният бой се е осъвършенствал асболютно сам и е по-горд от това, отколкото от възможностите, с които се е родил - не ме разбирайте погрешно, не размахва мечове от бебе. Или поне няма спомени да го е правил.

*Външен вид :
Макар Деймос да не се нуждае от коментар, просто защото външния му вид говори много повече за него, отколкото той предполага, няма как да не споменем, че той е абсолютно неотразим. Едва навършил тридесетте, притежава много повече сексапил, отколкото половината двадесет годишни пикльовци, по които въздишат тийнейджърките. От чаровника струи сериозност, улегналост и доза опасност, които трудно биха се забелязали като комплект у повечето мъже. Просто, защото Деймос не е повечето мъже. Или поне е значително по-различен от средностатистическия нормален човек. Не, че с това изказване искам да намекна, че жените не са хора - просто, за да избегнем повторението, нали разбирате. Всички обичаме мъжете, но когато присъстват повече от 3 пъти в едно последователно изречение, ни идват много - това е нещо като да се опиташ да имаш 3 пъти последователно в леглото си един мъж - не е лошо, но е натрапчиво. Разбирате, нали? Както и да е, отплеснах се.
Все още ненавършил двадесет и пет години, в косата на Тристан могат да бъдат забелязани сивкави кичури, които го карат да изглежа по-възрастен отколкото е, променяйки естествения му рус цвят, който на моменти стига до светло кафяв, в някаква необикновена смеска между графит и русо. Но никой не може отрече, че именно тази комбинация му придава доза уникалност, а с годините го кара да изглежда още по-привлекателен, осбено благодарение на факта, че макар косата му да е сребриста на места, то тя все още е невероятно здрава, еластична и мека. И макар да не е променил прическата си от тийнейджърските години, с изключение на един експериментаторски период, формата й винаги е една и съща - приятно разрошена, все едно току що е станал от сън и е избягал през прозореца, за да не създава шум. Достатъчно къса- за да се поддържа лесно, достатъчно дълга, за да стърчи и за да не прилича на войник в казарма.
Според бабините тълкувания, хората с високо чело са изключително умни и схватливи - е Деймос е един от тях. Той винаги се е гордял с формата на лицето си и с решителната, силна мъжка челюст, която винаги подсказва, кога чаровникът е в настроение и кога не е. Често пъти квадратната форма е подчертана от няколкодневна брада, с която Тристан не обича да се разделя, дори и някоя от мисиите да го изисква - ако това се случи, то той определено не би бил в добро насторение известно време.
Има малки очи с не особено дълги, но гъсти мигли, които почти винаги се губят, когато се смее или когато се цупи и ако вярвате, че по очите можете да прецените човека, то това което е казано за хората с малки очи - че са присметливи, е абсолютно вярно. Цветът им - често променлив от кафяво към зелено с леки песъчливи проблясъци, трудно би бил определен с една дума, макар в паспорта му да са описани като "пъстри". Е, Деймос мисли че са доста по-уникални от двусричкова дума.
Ако видиш Тристан да се усмихва, то определено би останал поразен от равните му, бели зъби, подредени като мъниста един до друг. Именно усмивката му е едно от най-хубавите неща във външния му вид, но е твърде жалко, че я показва прекалено рядко, стараейки се да изглежда суров и назаинтересован. Но може би повечето хора са срещнали ироничната й разновидност, която е почти толкова привлекателна, колкото искрената.
И макар в лице, Деймос много да наподобява очарователна сива котка, то тялото, жестовете, маниерите и походката му са като на истински хищник. Тялото му, плод на множество физически тренировки е повече от добре оформено. Едва ли има мускул, който да не е перфектно стегнат и описан под леко златистата му кожа. Широкият му гръб и големите ръце пък създават илюзията за сигурност, която не е много сигурно дали може да получиш от Деймос - за сигурност във връзка не може и да се говори. Ако въобще можем да споменем думата връзка при негово Зло "величие".

*Характер :
У Деймос са събрани едновременно както най-хубавите, така и най-лошите черти на един човек. В него не само че съществува тъмна и светла страна, те са в непрестанна борба една с друга, опитвайки се да завземат връх. Може би именно заради това Деймос често пъти е прекалено нервен и нетърпелив. Все пак никой не обича да спори със себе си постоянно.
От една страна винаги стои работата му като наемник, която не само че се е превърнала в голяма част от живота му, а и в смисъл. Той живее, за да работи, за да бъде щастлив и за да се чувства добре. Като ментор винаги е бил изключително строг, винаги се е отнасял повече от сериозно с работата си - истински професионалист и перфекционист. Не обича заповедите му да не бъдат изпълнявани, да не се отнасят към него с нужното уважение или още повече - да бъде подценяван. Би доказал, че е прав по всяко време на деня, на всяко място и с всеки - без да зачита пол, възраст и социално положение. Точно за това, Деймос не веднъж е избиран за да отстрани по пътя си не една важна особа - разбира се, за да се случи това, той трябва да бъде повече от щедро заплатен. Много малко неща би свършил за собствено удоволствие или просто, за да угоди на някого - няма труд, който да не трябва да се заплаща и Тристан държи на тази си теория. Както и вярва, че срамен труд няма, независимо че неговата работа често пъти е свързана с проливане на кръв, разрушаване на човешки съдби и животи. Както вече споменах, Деймос е перфекционист - не би оставил следа, не би се държал непрофесионално и най-важното, не би задавал въпроси. Никога не иска причината - иска само името, парите и ако поръчителят има някакви претенции. Не го прави за слава - само и единствено за удоволствие, за адреналин. Защото, както вече споменах, у него живеят две противоположности, които по някакъв странен, необикновен начин се преплитат благодарение на някое-друго качество като безотговорност, липса на морални ценности и авантюризъм. Деймос е изключително лоялен - както с поръчителите, така и с хората около себе си, на които се чувства задължен или които са му попаднали по някакъв начин. Колкото и странно да звучи, той е човек на честта - ако някой иска да се бие в двубой с него, чаровникът не би използвал никакви подмолни средства, с които да спечели - просто, защото може и без тях. Когато прояви интерес към нещо, той трудно би го оставил да си иде, поне не и докато не му омръзне. Ситуацията е долу-горе същата и с "ученикът" му Хоуп. Името му дава той самия, иронично отбелязвайки, че само ще има да се надява да стане боец, добър колкото него. Той разбира се дори не подозира, че Хоуп, слабичкото момченце с изненадващ талант е момиче. Именно към него, Деймос показва силен интерес, който се превръща в някаква нисша форма на привързаност. Макар често пъти да отбелязва, че гледа на Хоуп като на експеримент.
Чаровникът е изключително борбена, своенравна и настоятелна натура. Решил нещо, той не би се оттеглил, докато не го извърши. За него "не мога" не е вариант, а оправдание за хорската мъдрост. Обича предизвикателствата, карат го да се чувства добре, обича да се доказва и да вади наяве чуждите грешки (но не и своите). Никога не се предава или остава нещо незавършено. Обича да подхожда към нещата с ирония, а още повече обича да играе роли. В това е истински добър. Обича да заблуждава и определено му се отдава. Не само, че е перфектен с оръжията, но е и изкусен лъжец. Не е доверчив - дори напротив, но човек предал доверието му - не остава жив за дълго. Естествено, има такива документирани случаи, но не са много.
*История :
Макар да познава родителите си, Деймос никога не се е чувствал като техен истински син. Той просто не е израснал в типичната семейна атмосфера - не и когато и двамата му родители са наемници, които почти не се прибират у дома. За любов определено не може да се говори, за привързаност също. Те виждат в лицето на Деймос перфектната възможност да продължи семейният "бизнес" и точно заради това му посвещават абсолютно всичко, което знаят за перфектните убийства, кражби, за заличаването на уликите, за уличаването на други хора и най-вече за перфектното влизане в роля. И Тристан им е благодарен за това - само и единствено за това. Никога не е чувствал липсата на внимание или на каквото и да било друго, просто защото няма как да ти липсва нещо, което никога не си изпитвал. За него любовта е нещо, което продава филмите и книгите, нещо което не съществува в истниския суров свят. Той се сблъсква с тази реалност почти постоянно и до сега не е срещнал нито един човек, който да му покаже, че не е прав - не че би му повярвал, де.
Разбира се - това не важи за секса. Деймос е абсолютно наясно, че секс без чувства не съществуа, просто не разбира защо това го правят равно на секс без любов. Чувства винаги има, защото само по себе си удоволствието е чувство. Така че - тези глупости на него... НЕ!
Единствената привързаност, която е изпитал някога към някого или нещо, това е тази към Хоуп и той разбира се никога не би го показал по какъвто и да било начин. Просто защото не свързва привързаността с топлите, любвеобилни чувства. По-скоро с манията му за величие и вечната му правост по всички въпроси. Не би остави Хоуп да се провали, защото по този начин се проваля и той. Ето за такава привързаност говорим.
В една от задачите му да убие друг наемен убиец, Пейн се сдобива с един от най-сериозните си белези, получавал през цялата си служба. Мръсникът, с когото се бори в един гараж, забива подобие на счупен нож в гърдите му, опитвайки се да прободе сърцето. Раната е достатъчно дълга и дълбока, за да остави незабравим белег върху Деймос - но не и само това. Тя е спомен на първата и единствената му незавършена задача, просто защото копелето успява да избяга, оставяйки чаровника да лежи на земята с огромна, кървава рана на гърдите, докато кръвта му изтича. Сега, този гладък, бял белег е спомен за единствения му провал и най-големият му талисман. Не обича да разказва откъде му е, за това и никога не отговаря на въпросите, свързани с него. Кой обича да си спомня собственото си падение?
Намерен е няколко часа по-късно от работник, дошъл да започне смяната си както обикновено. В болницата, разбира че раната му не е само тази, освен това има две счупени ребра, които за негово щастие не са успяли да засегнат нито един от органите му.
*Името на човека който използвам за лик :
Eric Dane <3

Допълнително :
~ Обича тялото си, обича да се разхожда без блуза.
~ Изпитва ужас от зайци и котки. Освен това е алергичен към всичко плюшено и пухкаво.
~ Би си взел змия за домашен любимец ако имаше време да я храни.
~ Нямал е нито една сериозна връзка, но пък за това сексуалните му партньорки са... задоволителен брой.
avatar
Деймос Тристан Райът

Вид: : Човек с дарба
Име: : Деймос Тристан Райът
Възраст: : 30
Дарба: : Борави перфектно с всички видове оръжия - хладни или не
Брой мнения : 34
Join date : 21.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Деймос Тристан Райът

Писане by Robbin. on Пон Ное 21, 2011 7:15 pm

Не мога да живея, не искам да живея. Обичам те от тук до края на света и скоро няма да сваля очи от gif-чето.
О-о-одобрен.
::припада::

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
avatar
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Деймос Тристан Райът

Писане by Korialstrasz on Пет Ное 25, 2011 1:09 pm

Да,зная,че трябва да сме безпристрастни,но...уау.Поздравления за цялата работа която си свършил/а по-героя.Наистина е страхотен (:
avatar
Korialstrasz

Вид: : Драконов магьосник.
Име: : Крас/Кориалстраз.
Дарба: : Владее магията.
Брой мнения : 47
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Деймос Тристан Райът

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите