Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Прави любов, а не война.

Go down

Прави любов, а не война.

Писане by Jackomo Casanova on Съб Ное 26, 2011 9:27 pm

Слънцето се показа на хоризонта и блесна над Нортфорд. Деня започна тихо и спокойно. Всичко беше нормално сред хората. Пренасяме се в имението на един доста наперен особа от жителите на това селище. Джакомо Казанова отново спеше в леглото от меки копринени чаршафи. Къщата му беше добре поддържана от прислужниците му. Известен сред жените, като най-добър любовник и прочут сред мъжете, като най-голям крадец на жени в леглото. Днес той се беше отпуснал спокойно, русата му коса се простираше на меката възглавница, а около него лежаха чисто голи жени, отдавали се цяла нощ на ласките му. Богът на любовта спеше спокойно, докато най-главната му ученичка Фей не разтвори завесите и слънчевите лъчи не проникнаха в стаята от огромния прозорец. Реакцията на всички беше намусена физиономия, но след това телата бавно започнаха да се изправят, като току що цъфтящи цветя. Бавно голите тела на жените се извиха в различни изправени положения и веднага насочиха вниманието си към единственото мъжко същество в стаята. Казанова бавно отвори очи и забеляза как няколко погледа са се втренчили в голото му тяло, което беше покрито само от кръста надолу. Усмивката му грейна на лицето и той бавно се изправи, като единствената подпора бяга ръцете му. Устните му докоснаха нежно всяка една от жените и им подариха по една страстна целувка, преди те да се изправят и да започнат да се обличат. Когато красавиците си заминаха Джакомо стана бавно от леглото и отиде да закуси. На половината от закуската си от сочен бекон, яйца на очи и портокалов сок той беше стреснат. Вестител от двореца връхлетя в имението и се разкрещя:
-Сър, Казанова. Трябва ни спешно вашата помощ. Краля и Кралицата отново се карат! - след тези думи Джакомо скочи от стола. Притича в спалнята си и започна да се облича, все едно пожарникар отива на мисията си. Когато панталона му и намачканата риза бяха върху тялото му, той обу един пантофи и среса набързо разрошената си коса. Излетя през входната врата, без да казва нищо и взе най-бързото си превозно средство. Своят верен другар. Конят му, чието име беше Мустанг. Казанова препускаше бързо към своя "пожар" и не се съобразяваше с хората по пътя му. Без да иска гътна един мъж и за малко да събори една жена. Щом влезе през портите на двореца той направо скочи от коня си и се затича към залата, която много добре познаваше. В двореца имаше огромна трапезария, в която Кралицата и Краля, ако не се скараха, то щяха направо да се убият един друг. Джакомо видя огромната дървена врата и без да се замисля с две ръце я блъсна. Тя изскърца и се отвори бързо. Пред него прелетя една ваза и се разби на парченца в стената. Тогава забеляза, кралицата, която придържаше голямата си рокля, за да не я изцапа и краля, който я сочеше с пръст. Той чу следния разговор:
-Сто процента съм сигурен, че ти искаш да ме отровиш - изкрещя Никълъс Девон фон Амори -Нортфорд, а в своя защита Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд отговори:
-Ако исках до сега щях да съм го направила! - Джакомо Казанова направи няколко смели крачки. Той беше благородник, но също така и се водеше за семеен съветник на Кралските особи. Беше нещо, като дясна или лява ръка на двамата. Направо можехме да го наречем пръстче на ръка, защото се месеше, когато станеше много сериозно. Той застана между тях и каза:
-И двамата се успокойте - имаше дарба да им влияе. Те някак си му споделяха всичко, от там Казанова ги познаваше и с дарбата си на бог на Любовта той просто беше перфектния утешител на тази двойка. Всички се успокоиха, не че на него му трябваше. Вантермина и Никълъс седнаха на един огромен диван отдалечени един от друг, споглеждащи се сърдито като деца. Джакомо седна срещу тях на един фотьойл и им каза:
-Сега искам да се съсредоточите. От кого получихте подаръка, кралю? - отговора беше ясен, че ръкавиците са от кралицата, но тогава Казанова, знаеше как да продължи:
-А вие кралице? Как избрахте подаръка? - след тези думи в стаята настана тишина и тя се замисли. След като премина през тежкия си график от любовници и любовници, тя се сети и каза:
-Говорих с една от неговите подчинени. Те го познават по-добре и от мен. Така намерих подаръка. - след тези думи на почти всички им стана ясно какво е станало. Някой им имаше зъб. Някой искаше те да се скарат. Защо? Краля да изгони кралицата и да вземе поданичката си на нейно място? За да може краля да умре и поданичките му да получат наследството му? Това никой не знаеше. Това, което Джакомо знаеше беше как да ги сдобри. Погледна ги и каза:
-А сега.. като щастливо семейство - тогава дарбата му на господаря на чувствата се активира - искам да се целунете и да се сдобрите. - не можеше да се отрече. Това им подейства и те се целунаха, но това не беше някаква страстна целувка от любов, а просто една приятелска бърза целувчица. Те стиснаха ръце и се сдобриха. След като премислиха над това Казанова се изправи и пак тръгна към своето имение. Точно преди да излезе от двореца в един от тъмните коридори кралицата го хвана за ръкава на ризата и го "отвлече", а в същото време краля намери коя беше поданичката избрала тези ръкавици и единственото, което разбрахме за тази жена беше, че тя имаше доста красив глас. Писаците и кънтяха в едно от подземията, докато краля я наказваше със странни предмети. Дори камшика не беше толкова страшен сравнен с другите предмети в тази стая. Накрая тази "осъдена" душа беше изнасилена и забременена от нищожествата на обществото - от селяните.

-------
Докато краля наказваше поданичката си, кралицата доволно се отблагодари на Казанова, за това че отново сдобри семейството й, а може би направи точно обратното?
avatar
Jackomo Casanova

Брой мнения : 134
Join date : 20.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Прави любов, а не война.

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Нед Ное 27, 2011 7:25 am

О, простете, но не се сдържах да коментирам, критикувам и всички онези приятни празни приказки, които обожавам, както да получавам, така и да давам. Та, така... цялостната идея ми харесва. Това да помагаш на Кралското семейство, пък и дори то да не е кралско ми харесва, но смея да кажа, че има няколко несъответствия, като целувката между Кралицата и Краля, кхъм... така де, няма значение, ще го отдам на някакъв вид креативност от твоя страна. Опитал си се да опишеш нещата добре, но можеше доста повече. Хубаво е да оставяш волност на въображението на читателя, но според мен трябваше да има повече описани детайли. Владееш пряката реч, обаче на мен ми се искат повече описания.
Пунктуационните ти пропуски не са толкова много, на места имаш и правописни грешки, но сигурно е от бързането и въпреки това трябва да бъдеш по внимателен.Оценка: 4,5/10


Последната промяна е направена от Вантермина Дешае Нортфорд на Нед Дек 04, 2011 10:23 am; мнението е било променяно общо 1 път

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
avatar
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Прави любов, а не война.

Писане by Robbin. on Нед Дек 04, 2011 9:58 am

Имаше моменти, които ми харесаха но не си хванал добре реалните отношения между кралят и кралицата- те не биха се целунали дори и животите им да зависеха от това, но да кажем, че това е някаква паралелна вселена. Можеш и по-добре, стига да се опиташ, късмет следващият път.
Оценка: 5

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
avatar
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Прави любов, а не война.

Писане by Korialstrasz on Нед Дек 04, 2011 10:21 am

4.5/10

Съжалявам,не ми хареса кой знае колко.
avatar
Korialstrasz

Вид: : Драконов магьосник.
Име: : Крас/Кориалстраз.
Дарба: : Владее магията.
Брой мнения : 47
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Прави любов, а не война.

Писане by ???? on Нед Дек 04, 2011 11:04 am

Аа.. не.. ви не разбирате смисъла на целувката... Вижте героя ми.. той е бог на любовта. Може да накара всяко едно същество да се влюби в най-големия си враг. И дори да използва силите си те стигат до една мизерна целувка, която е кратко докосване на устните една в друга. Демек дори и силите на бога на любовта не могат да ги накарат да се заобичат. Поне това искам да изявя..

????
Гост


Върнете се в началото Go down

Re: Прави любов, а не война.

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Нед Дек 04, 2011 11:12 am

Знам. Разбирам, но в случая трябва да се изясни, че дори и божество, Краля и Кралицата остават висши създания при всички случаи. Просто, това няма как да стане при тях.

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
avatar
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Прави любов, а не война.

Писане by the inquisitor; on Нед Дек 04, 2011 12:46 pm

От мен имаш 5
avatar
the inquisitor;

Брой мнения : 113
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org

Върнете се в началото Go down

Re: Прави любов, а не война.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите