Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

The Academy Plaza Hotel

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Go down

The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Съб Ное 26, 2011 10:28 pm

avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Съб Ное 26, 2011 10:55 pm

Дори и в колата не можах да остана сериозна за миг,а за Зандър да не говоря.
След около 15-20 минути стигнахме.Паркирах колата отстрани на хотела и слязохме.
На рецепцията Зандър плати за стаята,въпреки че аз исках да го направя.
Влязохме в стаята.Беше голяма и хубава.Заключих вратата бавно и пристъпих напред,като започнах да оглеждам стаята.Но беше много топло и това ме принуди да махна якето си.Метнах го на леглото и се облегнах на една от стените.
Погледнах часовника,1 часа минаваше.
- Е,сега какво? - а погледът ми сякаш казваше "Искам те."
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Нед Ное 27, 2011 8:31 am

-Е, сега може да правим каквото решиш, но в този ред на нещата... - свалих тениската си и я захвърлих на пода. След като в един след полунощ хората спяха, аз бях в настроение да се позабавлявам. Не, в момента, целта ми не беше да се възползвам от момичето, а после най-безсрамно да се измъкна. Скъсих бявно дистанцията между мен и Джесика и след като подррях едната си ръка на стената, се доближих до ухото й и тихо, и предизвикателно прошепнах:
-Можем да се позабавляваме или просто да... - още преди да довърша, Джесика баше във въздуха и риташе, за да я пусна. Засмях се и казах:
-Е, вярно, че не нямах възможността да те хвърля в езерото, но ето че сега си намерих отдушник. - засмях се и я пуснах, а след това бавно пълзейки по меките завивки, се присъединих и аз. Отметнах кичур коса от лицето й и нежно я целунах. Обаче докато целувката траеше, онова досадно чувство на вина ме парна и се сетих, за това, че родителите й могат да й вдигнат скандал защо не се е прибрала... А какъв ли щеше да е резултата ако разберат, че цялата нощ е прекарала в хотелска стая с момче, което познава само от часове. Когато се отделих, с голямо нежелание, от нея, плахо и притеснено попитах:
-Ами вашите? Как ще реагират ако просто....научат? - не исках да й навличам още повече проблеми, а и това, че я "отвлякох" си беше достатъчно. Въздействието обаче, което Джеси ми оказваше ми повлия и след кто просто пренебрежително махнах с ръка, сякаш нищо не се е случило, казах:
-Какво пък... Не може цял живот да си зависим от всеки и всичко. - застанах в седнало положение и придърпах Джес към себе си:
-Мисля, че ще е редно ти да диктуваш правилата тази нощ. - усмихнах се мистериозно и нежно прокарах пръст по лицето й. Не знаех дали е от топлината в стаята или от въздействието, което Джесика ми оказваше, но имах чувството, че се побърквам, но този път това не беше обичайното чувство, което изпитвах... Беше различно и силно... Беше някак си... Просто беше нещо ново и необичайно, което ме караше да се държа все повече и повече като моята противоположност. За щастие силната ми воля не ми возволи да се предам, затова просто останах 100% себе си. Усмихнах се предизвикателно на момичето и изшептях:
-Нека видим какво се върти в главата ти... Покажи ми на какво друго си способна... - засмях се и бавно прокарах ръка. по лицето й, задържайки я на едната й страна. С нетърпение очаквах това, което предстоеше да се случи.
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Нед Ное 27, 2011 3:04 pm

- Да правим каквото реша...хмм. - говорех бавно,като не отделях очите си от тялото му.
Приближаваше се към мен.Ясно ми беше,че и той го искаше.
Вдигна ме във въздуха и ме сложи на леглото.Целуна ме нежно,а аз разбира се,отвърнах.
Изведнъж той се отдръпна,попита ме какво ще кажат родителите ми,ако разберат.
- Не ми се мисли сега за това.Просто няма значение...не ми пука. - целунах го страстно.
До тук бях с невинността.Реших да покажа и своята страна на лошо момиче.
Съборих го да легне назад и застанах отгоре.Спуснах ръцете си по мускулестото му тяло и започнах да го целувам по врата,като леко прехапвах кожата му.Отделих се за миг и съблякох блузата си.Оставих на него да съблече останалите ми дрехи.
Можех да усетя учестеното биене на сърцето му.
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Нед Ное 27, 2011 5:37 pm

Сърцето ми препускаше и прескачаше по три-четири удара. Когато се отървах и от последната й дрешка, започнах нежно и съшевременно страстно да обсипвам плътта й с целувки. Имах усещането, че това не съм аз, че тя не е Джесика, която бегло познавах от часове... Имах чувството, че света не съществува вече... Виждах и усещах само Джесика. Косата й ме гъделичкаше и ме докарваше до полуда. Онзи Зандър, който така старателно бях затаил в себе си, вече бе преодолял затвора си и в момента вилнееше и беснееше в хотелската стая. Той буквално съдра колана на дънките и го захвърли някъде в нищото. Вече не бях себе си... Бях се превърнал в пълната си противоположност. С едно бързо и недоловимо движение се озовах върху момичето, бавно и съблазнително разкопчавайки копчето и опитвайки се да се отърва от тях. Съвсем скоро и дънките се присъединиха към самотното обюество на "Ненужните дрешки". Изправих се и станах от леглото. Хванах Джес за ръка и й помогнах и тя да стане. Застанах зад гърба й и целувките ми отново зашариха по врата и рамената й. Ръцете ми, все по-настоятелни и безсрамни, плъзнаха игриво по тялото й, изучавайки всяка една извивка и вдлъбнатинка по това съвършенство на изкуството. Езикът ми танцуваше по нежната й кожа, оствяйки пареща, влажна следа след себе си. Джесика ме докарваше до полуда и това си личеше с всеки изминал миг все повече и повече.
-Невероятна си... - успях да простена в интервала от време, когато си поемах въздух, преди поредната ударна доза целувки, които да ни оставят и двамата без дъх. Отметнах косата й в страни и продължих да обсипвам нежната й плът с целувки. Целувка след целувка, вече усещах как удоволствието истрастта в мен надделяват и се опитват да излязат навън с пълна сила, но успях да запазя самообладание и да не се държа като животно, макар, че Джеси пробуждаше точно този първичен животински инстинкт и усещах как всяка една клетка от тялото ми му се отдава и изцяло решава да потъне в него, забравяйки за заповедите на господаря й. Аз вече не можех да подчиня тялото си. Изглеждаше, че то е поело пълен контрол над самоличността и съзнанието ми и не ми позволяваше да се намесвам в делата му, които ми бяха толкова известни и ясни, колкото и всики заплетени закони на квантовата физика. Последва ново завъртане и аз се озовах на леглото, а Джес бе върху мен, заливайки ме с поредната доза страст и възбуда.
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Нед Ное 27, 2011 6:51 pm

Не бях на себе си вече.Харесваше ми всичко,което правеше с мен Зандър.Сякаш изгарях от всички негови докосвания по тялото ми.
Обърнах се и го бутнах отново на леглото.Застанах пак отгоре,като леко забивах дългите си нокти,оставяйки червени следи в бледата му кожа.След това започнах да целувам врата,после и гърдите му.Отметнах косата си назад,защото ми пречеше.Спуснах се надолу и се спрях на точното място.Погледнах го предизвикателно и бързо свалих боксерките му.Самодоволна усмивка се появи на лицето ми,след като се откри тази невероятна гледка.
Върнах се този път на устните му и го дарих с поредната страстна целувка.От време на време хапех леко долната му устна.
Притиснах тялото си още повече към неговото.Цялата бях настръхнала,не знам защо.Сигурно от възбудата,която ми създаваше Зандър.
Точно в този момент не исках да се отделям от него.
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Пон Ное 28, 2011 5:09 pm

Страстите бушуваха вътре в мен и си търсеха отдушник и този отдушник сега май беше Джесика. Ръцете ми шареха по изящното й тяло, а пръстите ми инстиктивно намираха подслон в кадифените й коси, които спускайки се по тялото ми, носеха толкова наслада, че чак горчеше. Джеси ме докарваше до полуда и ме караше да го искам все повече и повече. Сърцето ми прескачаше с по три-четири удара и имах чувството, че във всеки един момент може да изскочи. Целувките ми шареха по цялото й тяло, а възбудата ми нарастваше все повече и повече. Исках да почувствам Джесика с всеки един рецептор и клетка по тялото си. При всеки допир на Джес усещах как кожата ми сякаш изгаря. Исках това удоволствие да продължи вечно, затова с поредното завъртане се озовах отгоре и целувките ми отново зашариха по врата и устните й. Исках да бъде моя и това беше напът да се случи. Вече знаех докъде да стигна и какво ми е позволено. Знаех какво ми е позволено и какво ми е забранено, макар и да не ми пукаше за граници и правила точно в този момент. Беше ми писнало от закони и канони... Беше ми писнало от всичко и всички. Не исках да чувам нищо за права и правила, за заповеди и изисквания... Исках да съм само и единствено с Джесика и това вече бе осъществено:
-Не знам колко души са ти го казвали и после са бягали, но ти си наистина невероятна и съвършена. - тежка въздишка се откъсна от устата ми и се понесе из празното пространство. Всичко беше толкова хубаво, че дори не осъзнавах, че се случва в реалността... Не исках да вярвам, че това е истина, но беше и беше невероятно красива и съвършена реалност... Реалност, която беше толкова съвършена, че дори не си мечтаех и за по-добра. Беше толкова... толкова... Дори не можах да се сетя за сравнение в този момент. Обичах всичко, което ми се случваше и се надявах този момент да не свърши никога. Всичко това беше неземно и нереално... Беше фантастично - всеки допир, всеки стон, всяка въздишка, която се откъсваше от устните ми, които се бяха впуснали в любовния си танц, който беше някак си неестествено приятен и романтичен. Чувствата в мен бушуваха и се готвеха да се излеят като буен, пенлив водопад, който бе готов да се излее с царска сила. Толкова силно исках миговете ми с Джес да не свършват... Исках да е около мен постоянно и ако се налагаше, щях да я поканя да живее в къщи, но сега не беше подходящото време за това.
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Вто Ное 29, 2011 1:49 pm

С всеки изминал момент се възбуждах още и още.Сякаш бях на седмото небе.Чувствах се толкова свободно,бях забравила за абсолютно всичко.Не ми пукаше какво щях да понеса,след като се върна у дома.Не ми пукаше за никой,освен за Зандър и как мога да му докарам още по-голямо удоволствие.
Преобърнах го отново и казах задъхано:
- Мисля,че това ... - започнах да разкопчавам сутиена си. - ...Няма да ми трябва.
След това,колкото се може по-бързо,махнах и бикините си.
Тръшнах се на леглото и го погледнах,а той само с поглед ме разбра какво искам.Застана отгоре за пореден път.Приближих се към него,бавно и страстно облизах устните му.
Усещах колко много бе възбуден и той.
Нямах търпение истинското "шоу" да започне.
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Вто Ное 29, 2011 6:47 pm

Макар и да не бях от досетливите, само един поглед ми бе необходим да разбера какво иска Джесика. Нежно и внимателно прокарах ръка през косите й, а после обходих лицето й с пръст. Наведох се на милиметри от лицето й и страстно и съблазнително започнах да обхождам всеки един квадратен милиметър кожа, като бавно се спусках надолу, а езикът ми танцуваше своеобразния си танц, оставяйки влажна и пареща следа, очертаваща мимолетния му път от устните до врата... Всичко беше невероятно. Просто нямаше излишно време и място за думи. Очите и на двама ни говореха вместо нас. Не се изискваше определено усилие, за да получа онази наслада, която и аз, и Джес преследвахме така упорито. Не трябваше да напрягам и мускул или да правя и крачка... Просто нямаше как да сме по-близо един до друг. Всичката топлина, цялата страст, невероятните усешания... стоновете и тежките въздишки чезнеха в празното пространство. Губеха се някъде между четирите ъгли, топейки се в прегръдкина на "Не е необходимо...", "Грешно е...", "Недопустимо е" и всичките им сродни и производни дружки. Бях игнорирал отдавна всички тези фрази и в главата ми се въртяха само мисли, свързани с момичето под мен. Един поглед ми бе достатъчен, за да разбера какво иска... И ми оставаше само една стъпка, един тласък, с който да постигнем желаното и от двама ни удоволствие, което бе само на един тласък разстояние. Тласък, който бе мимолетен и удовлетворяващ, носещ наслада и удоволствие. Най-сетне и двамата с Джес получихме онова, което и двамата така отчаяно търсихме. Нямах си и на идея, че нещата могат да се развият до такова ниво и да достигнат подобна висота, но и така си ми харесваше. На Джес май също й се нравеше. За момент мисълта, че това е нередно надделя, но се отърсих бързо от нея и продължих с приятното си занимание.
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Чет Дек 01, 2011 2:51 pm

Нямаше и следа от невинната и сладка Джесика.Сега бях друг човек.Човек,който искаше да получи огромно удоволствие.И бе на път да го получи.
Само чаках момента,в който Зандър щеше да проникне в мен.Вече не издържах.Тялото ми изгаряше.Исках го.Исках го толкова много.Исках да се слеем в едно.
Имах чувството,че Зандър ме измъчваше,по някакъв странен и приятен начин.Харесваше ми.
Затворих очите си и се отпуснах назад,като издадох лек стон.
Всичко беше перфектно,нереално.Всеки миг си мислех,че това е един страхотен сън,но за щастие не беше.Не исках това да свършва никога.
Преместих ръцете си на косата му,докато обсипваше тялото ми с целувки.
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Съб Дек 03, 2011 5:08 pm

Исках това да не е сън и наистина не беше. Този път се радвах на реалността повече от колкото на мечтите и сънищата. Пръстите ми бяха заровени в кадифените коси на Джесика. Имах чувството, че това вече не бях аз. Страстите бушуваха в мен и ме караха да я искам все повече и повече с всеки един изминал миг. Исках да я усещам по-близо от всякога и знаех какво трябва да направя. Телата ни бяха толкова близо едно до друго и отделяха топлина, достатъчна да разтопи ледник. Искрите прехвърчаха, а двамата с Джес бяхме на път да усетим онова неописуемо удоволствие и чувство на удовлетвореност. Нямаше по-невероятен сценарий за края на нощта просто. Аз, Джеси, сами... Никой и нищо нямаше да ни прекъсва, освен телефона, който звънна в този момент. Отделих се с голямо нежелание от Джесика и изстенах:
-Нека звъни... След малко ще се включи секретаря... - продължих с целувките, като ръцете ми постоянно изучаваха перфектното тяло. Всичко беше невероятно. Беше ми достатъчен само един по-силен тласък и вече бях в Джесика. Най-накрая усетих удоволствието, което търсих, но освен то, усетих и леки одрасквания от нокти. Докато извършвах ритмични и добре премерени движения в таза, не спирах да обсипвам момичето с целувки. Устните ми шареха по врата й, скулите й и пак се връщаха към онези сладострастни устни, които ми носеха такава наслада, която не можеше да се сравни с абсолютни никое удоволствие на Земята. Всичко, което правеше Джес беше невероятно и нереално. Носеше ми такова голямо удоволствие, че вече усещах как с всеки изминал момент се променям все повече и повече, заприличвайки на своята пълна противоположност.
-Невероятна си. - изстенах тихо в ухото на момичето, като започнах наново с целувките.
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Съб Дек 03, 2011 6:18 pm

Зандър ме влудяваше толкова много.Имах чувството,че щях да експлодирам всеки момент в ръцете му.
Изведнъж се чу дразнеща и тиха мелодия,явно от телефон.Надигнах се леко,идваше от телефона в дънките му.
- Не...не,позна. - шепнех и се засмях леко.
Точно в този момент не исках да се откъсва от мен.Най-накрая той беше в мен,а аз издадох доста силен стон,който огласи цялата стая.
Реших този път да командвам аз нещата.Преобърнах го,вече за не знам кой път.Усмихнах се дяволито и последва поредната страстна целувка.
Движех таза си леко на всички страни,за да докарам удоволствие и на двама ни.
- Ти си по-невероятен.. - казах бавно и накъсано.
Ръцете ми се разхождаха навсякъде по тялото му,сякаш бяха неконтролируеми.
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Сря Дек 07, 2011 7:15 pm

Всичко беше невероятно, великолепно и фантастично. Дори не можех да си мечтая за по-добър и нереален момент. Поредното претъркулване и с Джесика се озовахме един до друг, прегърнати. Всичко беше невероятно, но перфектните неща си имат своя край, така че скоро и на нашето "родео" му дойде краят... Усмихнах се на Джесика и я придърпах по близо до себе си. Подпрях глава на рамото й и тихо прошепнах...:
-Невероятна си, знаеш ли го? - засмях се, и протегнах изнемощялата си ръка, нежно обхождайки лицето й с пръст. Прокарах ръка през кадифените й коси и се отпуснах, гледайки тавана:
-Не те е страх от мен, нали?... Имам предвид, защото съм...вещер.... - "Вещер." мразех и ненавиждах тази дума, а още повече мразех и ненавиждах себе си за всичко това, което бях. Мразех се с всяка една клетка на тялото си и не исках да съм в кожата си, но уви, това си бях аз - просто един изрод, който дори не знае какво иска. В момента се отърсих от всичките си мисли и се съсредоточих върху Джес, но проклетия телефон пак наруши тишината и спокойствието с проклетия си тон на звънене. Трябваше да го сменя, но все забравях. Оставих го така и казах:
-Ще се включи гласова поща... не го мисли. Сигурно са нашите, за да ме питат защо не съм вкъщи и какво правя. - засмях се и бавно и лениво се надигнах, леко размърдвайки се под завивката. Бях толкова изтощен, че не ми се правеше нищо повече. Исках просто да си остана в леглото и да си лежа... докато не реша да се върна сред "живите" някога. Макар, че при представата, че цял живот мога да си почивам,да ми стана добре, още по-добре ми стана, когато разбрах, че всичко от езерото и живописните гледки, до хотела и изисканите стаи е реалност, се усмихнах удовлетворен от живота и погледнах Джесика право в очите. Имах чувството, че просто потъвам в тях, но нямах против. Там ми харесваше много повече, отколкото и в най-красивото и кристално чисто езеро. Важното обаче в цялата ситуация беше, че Джесика не избяга от мен, истерично пищейки, правейки всевъзможни гримаси. В момент, когато бях готов да се откажа от живота, тя се появи пред очите ми и ми показа, че има за какво да се живее. Отметнах бретона от очите си и след една тежка въздишка се обърнах към Джес:
-А сега? Не ми се спи все още... Какво ти се прави на теб? - не можех да си намеря място от удоволствие, но не исках само аз да диктувам правилата, затова просто зададох елементарния въпрос "Какво искаш Ти?". В случая, много повече ме интересуваше нейното мнение, отколкото моето, макар, че в повечето ситуации аз бях гадния, долен, самонадеян, самовлюбен и себичен тип, който искаше да действа соло и да не се занимава с подобни истории, които вълнуват само тийновете в пубертета. Исках за пръв път в живота си да бъда личност... Исках да бъда някой и да имам лице... Лице на индивидуална личност, а не просто част от поредната партида еднакви, държащи се като единствени, същества от моята раса... Колкото и тя да се доближаваше до човешката, никога нямаше да спра да се мразя:
-Идеи за...хммм.. среднощни занимания? - засмях се, заигравайки се с косата й?
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Пон Яну 02, 2012 6:05 pm

Често от устните ми се отделяха тежки въздишки.Бях уморена, направо не ми се ставаше от леглото.От време на време затварях очите си, малко ми се спеше.Но не толкова, исках да подишам малко чист въздух.
- Щом съм тук с теб, мислиш ли дали ме е страх? - шепнех, а гласа ми беше сякаш малко променен.
Как можеше да ме е страх от него?Това бяха глупости!
Стреснах се от мелодията, която пак развали тишината в стаята.Отново някой звънеше на телефона на Зандър.
- Нямам никаква идея какво може да правим... - погледнах го.
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Пон Яну 02, 2012 6:57 pm

-Аз обаче имам. - усмихнах се мистериозно и се пресегнах за телефона си. Изключих го и леко лениво се надигнах от леглото. Да ставам на гладен стомах след всичката енергия, която изразходих щеше да е направо върха на глупостта, затова се обърнах към Джеси и тихичко изшептях:
-Нека първо си поръчаме нещо за хапване, а после ще видим какво ще правим... Та, да видим какво предлагат тук. - засмях се и след като прокарах ръка през косата си, се пресегнах към телефона, който беше на нощното шкафче от моята страна на леглото. Вдигнах слушалката и по памет набрах номера, защото и преди бях идвал тук. От другата страна на слушалката се разнесе някакъв мъжки, динамичен глас, който обясняваше нещо на френски. За щастие лингвистиката не ми куцаше, затова веднага включих, че това може да е някой чужденец от персонала:
-Spécialités à deux reprises, s'il vous plaît ... Comme gâteaux à la crème et autres desserts? - ах, френският толкова много ми се отдаваше. Усмихнах се галантно на момичето и казах:
-Предлагам първо да се подкрепим с нещо, а после ще измислим на какво занимание да отделим времето си. - целувките ми зашариха по врата й. Все нещо трябваше да правим докато поръчката дойде. Усмихнах се и зачаках да донесат поръчаното, когато на вратата се почука. Станах от леглото и тъй като само бельото ми бе наблизо, се прикрих с него набързо и отидох да отворя. Платих поръчаното и оставих на момчето бакшиш, след което внесох всичко направо вътре. Беше цяло чудо, че всичко бе сполучливо отнесено без и една капчица на пода. Засмях се и казах на Джесика, влизайки в стаята:
-Рум Сервиз... Извратеният келнер насреща. - засмях се и седнах на леглото при всички тези вкусотии, които сякаш ми шепнеха да ги изям. Поех най-близкия до обсега ми сметанов десерт и го поднесох към устата на момичето:
-Непременно трябва да го опиташ... Невероятен е! - засмях се и погледнах през прозореца, където луната постепенно се скриваше, отстъпвайки мястото си на слънцето.
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Пон Яну 02, 2012 9:11 pm


Говореше перфектно френски, това ме изуми.Аз никога не съм учила френски, но съм чувала, че е труден език.
Точно, когато Зандър започна да обсипва врата ми с целувки, се почука на вратата.Нацупих се за момент.Той стана, за да отвори, добре че се сети поне да си сложи боксерките.
Внесе количката в стаята.Станах бавно от леглото, увивайки голото ми тяло със завивките.
Всичко ми изглеждаше толкова вкусно, а и аз бях наистина много огладняла.Имах чувството, че всичко това нямаше да ми стигне, за да се наям.Но естествено, трябваше и да оставя и на Зандър.
Той взе точно онзи сметанов десерт, който мислех да го взема.Подаде ми го, аз го лапнах, като оставих малка хапка, която също щях да изям.След като преглътнах, бързо взех малката хапка, а тя сякаш ми се разтопи в устата.Видях, че беше останала малко сметана по пръстите на Зандър.Без да се замислям много, се приближих към него и облизах предизвикателно двата му пръста.
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Вто Яну 03, 2012 3:11 pm

-Мммм... трябва по-често да се храня така... - измърках от удоволствие хапнах набързо. Изглежда всичко това се услади на Джесика, защото тя се нахвърли с невероятен апетит на всички сметанови десерти. След като приключи с похапването, веднага се приплъзнах зад нея и внимателно поставих ръце на раменете й. Увих внимателно крака около талията й и нежно и внимателно започнах да я масажирам, като междувременно започнах да обсипвам врата й с целувки, като няколко стона, породени от възбудата, се откъснаха от устните ми и се разнесоха в празното пространство. Целувките ми не спираха да обсипват нежната й кожа, а езикът ми оставаше влажна, пареща следа по деликатната кожа на момичето. Ръцете ми бавно започнаха да се спускат надолу, докато не стигнаха талията на Джесика. Изправих се на колене, като продължих да я целувам. Когато стигнах до врата й, с накъсано и тежко дишане се приближих до ухото й и прошепнах:
-Идеи за това какво можем да правим... Аз имам няколко, но нека чуя и твоето становище. - целувките ми отново зашариха по всеки квадратен милиметър кожа, който бе достъпен за устните ми.
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Jessica Miller on Вто Яну 03, 2012 6:44 pm


Мисля, че се сетих коя беше едната му идея.
Не казах нищо, само се усмихнах дяволито.Обърнах се внимателно и го погледнах, после бързо го целунах и го повалих на леглото.Имах чувството, че никога няма да ми омръзне да го целувам.
Вече, когато бях върху него, ръцете ми зашариха по цялото му тяло.Спуснах се надолу, по врата, гърдите и започнах да го целувам, където ми падне.
Кожата му беше гореща и толкова приятна на допир.Можех да усетя колко много се бе възбудил, както и аз.
Така като гледах май щяхме да повторим случилото се преди половин час.
avatar
Jessica Miller

Вид: : Only human..maybe.
Име: : Jessica Miller.
Възраст: : 17
Брой мнения : 158
Join date : 19.11.2011
Местожителство : OPEN THE DOOR,IDIOT!

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Xander Storm on Вто Яну 03, 2012 8:02 pm

Джесика ме събори импулсивно на леглото и започна да ме целува където свари. Това определено ме възбуди до полуда и инстинктивно зарових пръстите си в кадифените й коси. Надигнах се леко и започнах да целувам там, където можех да достигна без усилие. Страстите в мен забушуваха отново и имах чувството, че всичко от преди малко е на път да се повтори. Не ме касаеше особено какво ще се случи. Единственото, което можех да видя, почувствам и усетя, беше Джесика, която ме докарваше до полуда. Дяволита усмивка се появи на лицето ми, а едни игриви пламъчета заблестяха в очите ми. Стонове на удоволствие се отделяха от устните ми един след друг, защото действията на момичето ме докарваха до полуда и имах чувството как не се побирам в кожата си. Усещах всеки един допир на Джес, всяка целувка и всичко това направо щеше да причини експлозия... и то такава експлозия, че дори и атомна бомба би завидяла на мощността й. С едно движение се озовах върху Джесика и започнах да я обсипвам с целувки, като притиснах нежно ръцете й до леглото. Целувките ми ставаха все по-настойчиви, а езикът ми все по-палав и ненаситен, безсрамен и неконтролируем... Пореден стон се откъсна от устните ми, усещайки ръцете на Джес, които странно как се бяха освободили от схватката ми и сега отново шареха по тялото ми.
avatar
Xander Storm

Вид: : Вещер
Име: : Зандър Сторм
Възраст: : 20
Дарба: : Хидрокинеза
Брой мнения : 49
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Birdi Heaven on Пет Фев 24, 2012 6:41 pm

Не след дълго бяхме в хотелската стая,като се качихме в моята стая,отключих,като влязох и оставих ключовете на масата.
-Заповядай чувствай се удобно. Само да те предупредя,тук не се мятат ножове!
Поклатих с пръст и се усмихнах,като свалих якето си,и останах с голи рамена:
-Пиели ти се нещо?
Да ли се опитвах да го съблазня може би но бе прекалено трудно не знаех дали успявам,може би не трябваше да се опитвам.
avatar
Birdi Heaven

Вид: : Паднал ангел
Име: : Бърди де Скай Хевън
Възраст: : 1500 години
Дарба: : Да успокоява хората с гласа си. Има дарбата да убеждава и да успокоява много нервни хора или същества. А,песните и са не устойми.
Семейство: : ----
Брой мнения : 35
Join date : 18.02.2012
Age : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Ник Джонсън on Пет Фев 24, 2012 6:59 pm

- Не, благодаря. Не пия, от доста време насам. Добре си се уредила, тук. - Ник се усмихна и свали якето си. Остави също и многото калъфи за оръжия. - Щом няма да мятам ножове, поне да не са в мен.
avatar
Ник Джонсън

Вид: : Човек с дарба
Име: : Ник
Възраст: : 25
Брой мнения : 113
Join date : 08.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Birdi Heaven on Пет Фев 24, 2012 7:40 pm

Приближих се го калъфите,като откопчах единия и го извадих,огледах го хубаво,бяха невероятно остри. Навяваха ми спомени ужасни спомени:
-Приличат на ножовете с който Франческо ме наказваше.
Прибрах ножа:
-Обичаше да наказва.
avatar
Birdi Heaven

Вид: : Паднал ангел
Име: : Бърди де Скай Хевън
Възраст: : 1500 години
Дарба: : Да успокоява хората с гласа си. Има дарбата да убеждава и да успокоява много нервни хора или същества. А,песните и са не устойми.
Семейство: : ----
Брой мнения : 35
Join date : 18.02.2012
Age : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Ник Джонсън on Съб Фев 25, 2012 7:46 am

- Кой е Франческо?! - Ник я погледна учудено. Защо му е на някого да я наказва?! Тя не беше зла или лоша като Ник, но все пак са я наказвали. Той се излегна на дивана и зачака реакцията на Ди.
avatar
Ник Джонсън

Вид: : Човек с дарба
Име: : Ник
Възраст: : 25
Брой мнения : 113
Join date : 08.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Birdi Heaven on Съб Фев 25, 2012 2:12 pm

Обърнах се към него и казах:
-Той ме плени,има слаба част,в която можеш да плениш ангел,аз исках да помагам на хората и намерих тази прулока в пространството,но той ме улови. Франческо бе маг и ме използваше за магиите си,порязваше ме с такъв нож,за да използва кръвта ми.
Приближих се до него и седнах:
-Но ловец на глави като теб го уби.
avatar
Birdi Heaven

Вид: : Паднал ангел
Име: : Бърди де Скай Хевън
Възраст: : 1500 години
Дарба: : Да успокоява хората с гласа си. Има дарбата да убеждава и да успокоява много нервни хора или същества. А,песните и са не устойми.
Семейство: : ----
Брой мнения : 35
Join date : 18.02.2012
Age : 29

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Ник Джонсън on Съб Фев 25, 2012 3:26 pm

- Е, явно привличаш асасините. - Ник се усмихна и се загледа нанякъде в стаята. Огледа я още два-три пъти.
- Голяма и красива стая. Чудно. Но всичко красиво си има недостатъци. Например на това място недостатъка му е, че е много скъпо. Не искам да знам колко плащаш на вечер, не ми е работа, но едва ли излиза евтино. Повярвай в такива моменти, асасините биха убили всички, да превземат хотела и да не плащат, но ти си ангел, не асасин.
avatar
Ник Джонсън

Вид: : Човек с дарба
Име: : Ник
Възраст: : 25
Брой мнения : 113
Join date : 08.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: The Academy Plaza Hotel

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Страница 1 от 2 1, 2  Next

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите