Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Жан-Жак Фроман;

Go down

Жан-Жак Фроман;

Писане by Жан-Жак on Нед Ное 27, 2011 12:06 pm


*Hayden Christensen
Име на героя:
Жан-Жак Фроман; винаги е намирал за изключително смешна информацията, че е кръстен на виден художник от времето на Френския Ренесанс. Това разбира се е просто нелепо съвпадение и хумор, който малцина реално разбират. Така де, Жан и неговите мании на тема история(била тя световна или художествена) често изпада в някакви крайни теми, които едва ли са по вкуса на всички и от части на това се дължи славата му на дървен философ.
Прякор :
"Алхимикът".
Плод на поредното му увлечение(странично от историческото) и в крайна сметка нещо, за което вероятно не подозира, че се използва като прякор. Жан се увлича по странните учения на алхимията и тайно споделя мечтата на всеки алхимик, която представлява идеята за превръщане на обикновенни метали в злато и сребро, както и добиването на печално известния философски камък. Като изключим тази романтична и много епична страна Жан е сведен просто до състояние, в което изпитва маниакално желание да смесва разни неща, да създава неволно ексползии и покрай това да плаща извънредно много за нанесени щети. Прякорът му идва по-скоро като обидно название, но върколака го приема от положителната страна и живее в илюзорните заблуди, че всъщност му правят комплимент.
Години :
29.
Дата на раждане :
15.09.
Зодия :
Дева.
Вид/Раса :
Върколак. В това "състояние" е от към десет години, събитията довели до превръщането му са малко мътни и Жан се старае да не се спира прекалено на тях; изборът да загърби миналото си е негов и в крайна сметка може би е най-удачен.
Дарба :
Удвоени статистики, но общо взето нищо специфично. Единственото извън нормата при него може да се нарече задължително овълчаване, което може да прави по желание(а и понякога на пълнолуние ако волята му е отслабена и е уморен).
Семейство :
Има по-голяма от него с около две-три години сестра, която в момента живее в Тур(Франция). Старае се да поддържа редовна връзка с нея и семейството й, макар и посещенията му в последните няколко месеца да куцат доста солидно. Големите празници не пропуска и дори си има място на трапезата им, което винаги оставят за него, за всеки случай. Обожава племенницата си Софи, която преди няколко месеца е навършила пет. Тайно й праща колети с подаръци, които включват... дракони, след като момиченцето има огромна мания към тях и по този начин я ощастливява и изнервя госпожа майката.
Талисман :
Старинен на вид часовник на верижка, който се отваря малко трудно, защото механизмът е ръждясал и на Жан не му се занимава да го носи на поправка, страхува се, че може да го повредят а веща е със засилена сантиментална стойност. Спомен е от господин брат му, третото дете на родителите му, който е загинал преди около шест години изпълнявайки военна служба кой знае в кое забравено от боговете място на картата. Има и още един важен елемент, това е снимката, която държи в поставката на капачето и която не показва на никой. На нея е млада жена с червена коса, която се усмихва към камерата и чието име... не помни. Жан знае, че тя е важен елемент от миналото му, но просто не може да я изкара като спомен и може би има нещо общо с превръщането му във върколак.
Допълнително :
Младият мъж обожава пътуванията и рядко може да се застои на едно място; списъкът му с посетени местности е голям и всичко се записва в дебел тефтер подвързан с истинска кожа, който играе ролята на дневник и терен за записване на проучванията му. Жан редовно го мъкне със себе си в голямата кожена чанта за през рамо, там държи и най-нужните си вещи и няколко колби и вързопи със съставки за алхимичните му занимания.
Външен вид:
Жан е малко дребничък по телосложение а ръстът му се задържа едва-едва в нормите за стандартен такъв. От далеч си личи, че е повече интелектуалец от колкото войн и това не е далеч от истината; като изключим единичният случай в който са му чупили носа(бил е на 14) умишлено не е влизал в битка. Такива просто са му се случвали и благодарение на пъргавина и неколкократно изпуснати взривоопасни вещества всичко е завършвало благополучно, макар и не за мъжкото му достойнство в очите на близки и познати. За да избегне тежки последствия единственото, което може да се каже, че поддържа в момента фигурата му са няколкото часа джогинг по изгрев слънце и толкова. Понякога тича и във вълчата си форма, има определено влечение да преследва малки гризачи и да тича след пръчки ако пълнолунието наближава. Като вълк е прекалено едър и с леко изменени форми и пропорции, което го прави повече вълчище. Козината му е светла и на места прошарена с бяло; това почти с точност имитира цвета на косата му в човешки образ. Щом отново е същество на два крака Жан има приятни лицеви черти с големи сиво-синкави очи. Обичайното му състояние е да е с леко налудничава усмивка, която да го прави малко по-дебилен от колкото подхожда на годините му. Интересен факт е този, че изглежда по-млад от колкото му подобава и това сигурно се дължи на върколашкото в него. Вероятно не е безсмъртен, но страда от определено удължаване на живота или нещо такова, което носи със себе си лека регенерация и непоносимост към всичко що е сребро(което не го спира да желае да създаде такова посредством алхимия).
Характер:
След като вече споменахме уж заешкото сърце щом се опре до физически конфликти Жан наистина прибягва повече до интелектуалните сражения, макар и рядко може да ги видиш в някакво такова. Основното, което преобладава в характера му е детска инфантилност, която може да граничи с невинност- за него е много характерно да се разлигави и по този начин да стане наистина досаден. Може дори да прибегне до пакостене, но това би се случило само ако си има компания; най-чест другар в белите е племенницата му Софи и с нея се замесват във всякакви приключения щом е на посещение на къщата на сестра му в Тур. Може би от части е важен фрагмент това негово разбирателство и с нея и с всякакви други деца, забелязва се желанието му да поема някаква отговорност над развитието им и да играе някаква роля- с други думи да е в някаква фаза предвещаваща успешно бащинство. Може и просто да е частично идиот и все още да не е дорасъл да се зове мъж.
Жан е крайно любознателен и историята и алхимията позорно са му страсти; като хоби може да споменем неща пасивни като риболова, голфа и... жените. Пада си малко женкар, макар и често да му се случва да изпада в паника по време на връзка и да не знае как точно да се оправи по-нататък за да не причини гаф и катастрофа. Поради тези си страхове избягва дългите и сложни взаимоотношения, краткотрайните и прости такива пък му се струват прекалено повърхностни и прибягва само ако е решил, че светът ще свършва( демек веднъж на три месеца). С други думи... това е страст, която сам си пречи да толерира и следователно е рядко процъфтяващ ресурс.
История :
За Жан всичко е просто до момента в който го превръщат във върколак. Преди това го има спокойното детство, семейната идилия, междубратските и междусестрински войни извършвани редовно въпреки огромната привързаност между трите деца в семейството и така нататък. Жан завършва началното си образование в училище в Тур, който е негов роден град, но гимназията продължава в елитно парижко училище. Родителите му се развеждат и единият се мести там, което дава възможност на младежа да се стреми малко по-високо в това колко "златна" ще е дипломата му и по този начин да изгради началото на бъдещата си кариера. За него е мечта да стане хирург и от най-ранна възраст е бил с ясното съзнание колко много ще му се наложи да се изтормози за да постигне желаното; на по-млади години това не го е притеснявало изобщо и дори го е приветствал гордо. Близо десет(плюс минус) години преди настощия момент малък инцидент проваля плановете му- а Жан дори не помни какво се е случило, което вероятно е в следствие от изживяния шок и натоварването. Губят му се три месеца и никой не може реално да ги възстанови- по това време вече е сирак, брат му и сестра му са далеч и въпреки контакта, който е поддържал с тях очевидно не им е споделял всичко и е пазил някаква тайна, заради което те са в пълно неведение как реално е протекло "изгубеното" време. Върколакът подозира, че вероятно е свързани с жената в часовника, която носи навсякъде със себе си под формата на някакво напомняне за нещата, които явно не иска да помни. С други думи, странна история.
След като се събужда в малка задна уличка на латинският квартал на Париж, в кръв и чужди дрехи отнема наистина малко време да стигне до заключение какво е, как да се оправя със "състоянието" и прочее прочее. Като по поръчка това убива желанието му да следва мечтата си и да стане хирург и от тогава ту пътува, ту се е отдал на маниите си и в общи думи се носи като един голям развейпрах насам-натам. От скоро е в Нортфорд и при това е далеч от самостоятелно съществуване тук- има компания в лицето на Саша Лесбърн, персона, която колкото повече опознава... толкова по-привързан се чувства и ситуацията е доста особена.

avatar
Жан-Жак

Вид: : Върколак.
Име: : Жан-Жак Фроман.
Възраст: : 29.
Дарба: : Завишени физически характеристики.
Брой мнения : 44
Join date : 27.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Жан-Жак Фроман;

Писане by Robbin. on Нед Ное 27, 2011 12:10 pm

Одобрен.

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
avatar
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите