Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Уилям Джоузеф Блекуел-първи кръг.

Go down

Уилям Джоузеф Блекуел-първи кръг.

Писане by William Joseph Blackwell on Нед Ное 27, 2011 4:29 pm

Студените мраморни черти на статуята изглеждаха все така плашещо спокойни.Белите и пръсти се губеха някъде из равномерните гънки на косата и, а роклята и се диплеше във водопад от дантела.Точността, с която скулптора бе предал действителността с помощта на длетото, си бе удивителна. Уилям стоеше като вкаменен, погледът му пълзеше по обработения мрамор отново и отново.Жената изглеждаше величествена, ала в погледа и се четеше някакъв трагизъм.Сякаш попаднал в някакъв транс, нашият герой проследяваше чертите и, докато безкрайният кръговрат не бе прекъснат от нечия свада.Виковете се настаниха на почетното си място в залата и за част от секундата пребориха онази рядко срещана тишина, която от време на време завладяваше двореца с неоспоримото си спокойствие.Естествено, да се запознаеш с въпросната тишина си бе рядък шанс. Блекуел въздъхна тихо, а дългите му бледи пръсти се свиха, карайки кокалчета на дясната му ръка да добият ясни очертания под тънката кожа.Клепачите му се спуснаха върху сивите му очи, а устните му се раздалечиха леко, за да направят път на кислорода, необходим за успокояването на нервите му.Миг по-късно краката му се раздвижиха.Стъпките му отекнаха, тежки и равномерни.Видът му бе достатъчно представителен.Черният ленен панталон бе една от любимите му дрехи.Тънкият сив пуловер пък се връзваше с цвета на очите му .Сиви като буреносно небе и също толкова враждебни.Единственото нелогично във вида му бе черната ръкавица на лявата му ръка.Неговото проклятие, неговото ограничение.Нещото, с което бе принуден да живее и нещото, което му отнемаше всичко, в мига в който сърцето му решеше, че е време да обича.Всички онези мисли, въртящи се главата му, се изпариха в мига, в който дървена врата се открехна.Тежкият въздух, нажежен с напрежение, го удари по носа, ала не разколеба самообладанието му.Задачата му не бе никак лесна.
Кралската власт бе широкообхватно понятие.В един момент бе спасителното въже, което те издърпва от еднотипността на простолюдието, а в следващия те оставяше да усетиш студеното метално острие на гилотината.И неправилният подбор на думите, можеше да му коства всичко.Ала колебанието нямаше да му помогне..Думите, които двамата владетели си разменяха, изградиха естеството на ситуацията.Ако си мислите, че най-обрисуващия пример за свада са известните герои на Уорнър брадърс, в лицето на сивият котарак Том и кафявата мишка Джери, то е напълно нормално.Но след няколко часа прекарани в компанията на техни височества, щяхте да решите, че анимационните герои по-горе са първи приятели.Явно бе, че Кралицата се опитва да се оттърве от милия съпруг.Ала, ако Уилям дадеше възглас на мислените си реконструкции на опита за покушение, рискуваше да загуби главата си.Което не бе лоша идея.Все пак след толкова години прекарани в безсмъртно скитосване, някак си бе изгубил желание за живот.Дните си прекарваше в спринт от канал на канал и бе стигнал до едно заключение.Сюзън от Отчаяни съпруги бе твърде депресирана.Разбираше, че е ядосана на Майк, но..По дяволите.Пак го правеше.Имаше странен дефект, който се проявяваше в напечените ситуации.Съзнанието му се изключваше скросотнно и само празният му поглед издаваше този мъничък факт.Разтърси глава и няколко светли кичура от косата му последваха движението, падайки пред очите му.
-С ваше позволение, бих искал да погледна доказателството.
Няколко напрегнати секунди по-късно, парчето кожа вече се намираше в ръцете на Блекуел.Не бе експерт по отровите...Добре.Това бе голяма триглава лъжа.Бе повече от експерт в промъкванията, нагласените убийства и задигането на ценни предмети с голяма историческа, археологическа и най-вече парична стойност.Бе изпечен лъжец и измамник, който можеше да убеди ччовек с висше образование, че парче ламарина е луксозна поставка за домати първа мода директен внос от Франция.И ето тук бе разковничето.Щеше да използва единствения си талант, за да оправи кралската неразбория.С едно бързо движение смъкна собствената си ръкавица и я захвърли върху мраморния под ,превръщайки я в просто пърче беполезен материал, захвърлено най-безцеремонно.После взе уликата на предполагаемото престъпление и си придаде възможно най-озадачен вид.
-Хъм...-промърмори, въртейки изкустно съшитата кожа между пръстите на здравата си ръка..-Толкова изящна..чак ми се иска да..
Без да довърши пъхна лявата си ръка вътре.Миг по-късно ръкавицата плавна като фойерверк и се превърна в купчина пепел.Така ставаше с всичко, до което се докоснеше.Независимо дали бе отровно, или не..Проклятието на Уиръл бе неоспоримо точно.Е, вещицата се бе погрижила, омекотявайки съдбата му с ръкавицата, която тя самата му бе дала, онаи безжизнено захвърлена на пода..Само тя по някакъв магичен начин оставаше цяла.Независимо от всичко.
.Оу.-промърмори извинително Джоузеф-Мислех, че тя ще оцелее..Не разбирам, пълна загадка..Уж кожата имаше специален имунитет..ах, колко страннно..вещерска работа...-гласът му бе все така сдържан, сякаш говореше самата истина.
Черната пепел полази лъснатия под.А кралят и кралицата за пръв път бяха толкова единни.И двамата бяха сковани от изненада, сякаш бяха станали свидетел на исторически момент.Уилям знаеше, че наказанието надзърта зад ъгъла и се блещи с изцъклените си стъклени очи, а злобната усмивка разкривява чертите на сбръчканото му лице.Затова предприе последната стъпка от мимолетно изградената си тактика.
-Скъпи Кралю и ти, негова Кралице.Няма смисъл да нищите нещо, което вече е в минало.Съсредоточете се върху настоящето и цялата камара проблеми на кралството.Ръкавицата за жалост не е сред нас и не може да ни информира за случилото се.Но, ако вие Кралю, се съмнявате в предаността на жена си, което вярвам има своето основание, има начини да разберете какво точно се е случило.Хора с дарби се разхождат навсякъде из кралството.Уви, моята погуби доказателствата, но може би е за добро.Колкото до отровата..Нима всеки тук не желае смъртта ви?Та вие, сте на чело на монархия.Винаги е било така и винаги ще лъде така.Съветвам ви да проверите всяка една възможност преди да се хванете за гърлата..Защото, ами нима не иска това от вас всеки ваш враг?Да се разедините и да се погубите взаимно?Н мислите ли, че това би отслабило значително кралството..И ако смятате дързостта ми за безмерна, то бих се съгласил.
Декрета за гилотината се издаваше в срок от три дни.Затова Уилям се поклони леко и напусна залата.Ако щеше да опознава гилотината отблизо, разполагаше само с три дни да се полюбува на живота.Крачките му останаха все така равномерни и спокойни.Също както изражението му.Подмина статуята.Същата онази, която бе погълнала цялото му внемание преди миг.Изражението и бе все така печално и величествено.За миг Блекуел и завидя..

avatar
William Joseph Blackwell

Вид: : Прокълнат човек.
Име: : Уилям Джоузеф Блекуел
Възраст: : 24 години
Дарба: : Изпепелява щом докосне нещо с лявата си ръка.
Брой мнения : 90
Join date : 25.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Уилям Джоузеф Блекуел-първи кръг.

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Чет Дек 01, 2011 4:59 am

О, ето това исках да прочета.Описания и пряка реч съчетани по страхотен начин... и най- вече описания. Има развитие на случката, правилно представяне на героите и правилно поставяне на запетайки <3 ::извинете... обажда се манията ми по пунктуацията::

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
avatar
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Уилям Джоузеф Блекуел-първи кръг.

Писане by Korialstrasz on Нед Дек 04, 2011 10:34 am

7.5/10

Браво,никак не е лошо.


Последната промяна е направена от Korialstrasz на Нед Дек 04, 2011 10:38 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Korialstrasz

Вид: : Драконов магьосник.
Име: : Крас/Кориалстраз.
Дарба: : Владее магията.
Брой мнения : 47
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Уилям Джоузеф Блекуел-първи кръг.

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Нед Дек 04, 2011 10:37 am

8/10

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
avatar
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Уилям Джоузеф Блекуел-първи кръг.

Писане by Robbin. on Пон Дек 05, 2011 4:31 pm

8/10

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
avatar
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Уилям Джоузеф Блекуел-първи кръг.

Писане by the inquisitor; on Пон Дек 05, 2011 7:56 pm

7.5
avatar
the inquisitor;

Брой мнения : 113
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org

Върнете се в началото Go down

Re: Уилям Джоузеф Блекуел-първи кръг.

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите