Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Мари Делинджър~ Първи кръг

Go down

Мари Делинджър~ Първи кръг

Писане by Marry Delinger on Нед Ное 27, 2011 5:43 pm

Нямаше слънце и въпреки това всичко бе осветено идеално, дори малко повече, от колкото трябваше. Ухаеше на гора, а наоколо нямаше нито едно дърво. Всъщност огромните гъби с червени шапчици можеха да минат за дървета, защото точно те образува тази откачена гора със странни животни вперили огромните си, немигащи, жълти очи в Мари. Момичето се огледа набързо, преценявайки на къде трябва да тръгне… Може би една крачка в дясно… Тъмнина покри целия свят, какъвто и да беше той. Вече с по-уверени крачки тя продължи по пътя, който бе поела. Една от необичайните маймунки, която седеше на една от гъбите, се обърна с гръб към момичето и започна да издава звуци присъщи на бухал. Но дори това не направи впечатление на Атина. И защо ли трябваше? Тази маймуна или каквото и да било тук не представляваше никаква опасност за нея.
Крачка и крачка, и крачка… Това място представляваше нещо като огромен лабиринт, а Мари май вече бе загубила посоката. Точно това и ѝ трябваше. Ето! Ето, че лутането ѝ се отплащаше. На около десетина метра от нея се намираше поле изпълнено с малки кристални топчета. Те светеха в странно прозрачен цвят и сякаш някаква магия ги държеше на около метър от земната повърхност. С усмивка на лицето момичето се запъти към тях. Някъде далеч се чу лай на куче. Не сега! Мари протегна ръка и отмъкна първото топче. Още малко и щеше да стигне и до второто… или пък не.Силен натиск върху гърба ѝ я накара широко да отвори очи. Отново онзи лай. Очите ѝ паднаха върху дланите ѝ, които се бяха вкопчили в малкото топче и лицето ѝ веднага показа недоволството от лова.
Защо нещо трябваше да се случи точно сега?! Мари се изправи на крака и прескочи приспаното тяло, което лежеше на средата на някаква уличка, на която се намираха и която се бе сторила на момичето идеална, все едно бе малко момиченце играещо на някаква игра. Спот излая още веднъж и застана до стопанката си. И двамата се втренчиха в мъжа стоящ на около двайсетина метра от тях, който явно за първи път си имаше работа с откаченяци като тях. Човек може да се закълне, че краката му трепереха толкова много, че чак панталоните му можеха да паднат.
-И заради това останах само с едно парченце?! – Думите излетяха от устата на момичето и в същия момент се чу звук все едно порцеланова чиния се бе счупила. Това, което бе станало всъщност бе, че топчето вече бе разцепено на две. Непознатия отстъпи крачка назад. Явно знаеше какво е това в ръцете ѝ. Мари сложи едно от парченцата в устата си все едно бе ментово бонбонче. – Е? Нещо важно или искаш да се присъединиш към общия сън?
Чу се малък писък и мъжът побягна накъдето му видят очите. Двойката поседя малко на едно място загледана в отдалечаващия се мъж, докато момичето се наслади и на другото си парченце. С един последен поглед към спящия на улицата, те решиха, че е време за ново място, някъде където ще може да се насладят на малко по-голяма част от душата на някой. Запътиха се по същия път, по който бе тръгнал страхливеца. Мари си затананика някаква мелодия. Беше в добро настроение, а това напоследък се случваше рядко. Сега оставаше само да намери на кого да досажда. Спот изтича малко напред и започна да души наоколо. След секунда се върна при стопанката си и ѝ поднесе пощенски плик. След като го взе и прочете, усмивката на лицето ѝ се изпъна още повече. Явно днес щеше да е хубав ден.

Една от множеството градини в двореца. Нека да бъдем по-точно – тази, която прилича на малък лабиринт и може да ти се завие свят ако тръгнеш да следиш пътеките. А Мари и Спот? Те се намираха съвсем наблизо, спокойно отпочиващи на клоните на близко дърво. Определено днес се държаха като невръстни лапета, а трябва Мари да е богинята на мъдростта. Както и да е, да се върнем към по-интересните неща, а в момента това бяха виковете на мъж и жена, които се приближаваха все повече и повече. Момичето се обърна към тях и скоро пред погледа ѝ застанаха краля и кралицата. Спора беше разгорещен и повечето хора биха се покрили в някоя мижа дупка, надявайки се да преживеят тази буря.
-Здравейте, Кралю, Кралице…- започна богинята като ги дари с кратко кимване, което трябваше да замени поклона. След поздрава Мари се обърна директно към краля. – Разбрах, че сте получил убийствен подарък. – Усмивката и стана направо непоносима, а техните лица показваха нищо друго освен ярост. – Да не би за това да сте избрали това място? За да може само единият от вас да напусне лабиринта?
Е изпроси си го… Известно време крясъците бяха насочени към нея и това като че ли ги успокои малко. А самите забележки и всичко останало, което излизаше от устата им бе игнорирано. Все пак, девойката не се бе опитала да се вкара в неприятност, а просто да ги накара да си изкарат яда на някой друг. Спора щеше да свърши много по-бързо, когато едната страна нямаше какво да каже. Така и стана – след около десетина минути от началото на конското и двамата спряха, за да си поемат въздух. Вече бяха по-спокойни и лицата им не бяха червеникави, заради яростта. Докато задоволяваха белите си дробове с свежия въздух, Мари скочи на земята и закрачи напред назад. Липсваше ѝ само лулата и шапката и можеше дори да мине за Шерлок Холмс.
-Добре…-Започна тя като продължаваше да крачи нагоре надолу.- Имаме няколко варианта. Първият- Краля да е измисли тази цялата история, просто за да вбеси кралицата и да започне нечувана вражда. Това си е направо глупаво, така че го оставяме настрани. Вторият – Кралицата наистина да ги е изпратила, защото Ви мрази и иска да се отърве от Вас. Но и този отпада! Прекалено е необмислен плана, а и това е дело на някой страхливец, човек, който няма смелостта да се изправи лице с лице с Вас. Това едва ли е кралицата… И третият вариант- предателство.- Изведнъж Мари замръзна и погледа ѝ падна на Спот, който размахваше весело опашка.- Случайно ръкавиците да са във Вас в момента?
След като ѝ подадоха наистина красивия аксесоар изработен от черна кожа, тя го предостави на кучето. Като попарено то побягна на някъде веднага щом долови следата. Настана тишина и единствено Мари се усмихваше от време на време неловко, в очакване завръщането на кучето с трофея ѝ. И чакането не беше прекалено дълго. Скоро Спот се появи захапал нечия обувка. След него, на един крак, подскачаше някакъв мъж, който беше абсолютно непознат за Мари. Щом видя в компанията на кого се намира, целият пребледня. Тръгна да прави дълбоки поклони и тем подобни, но беше прекъснат.
-И ето го и Вашият мистериозен обожател, който явно е бил прекалено срамежлив сам да се представи. Оставям намирането на причина на Вас. Мисля, че ние приключихме тук, нали така Спот. – Вниманието на краля и кралицата бе заковано към непознатия и те не забелязаха как Мари тръгна да се измъква.-Само още едно нещо… Не е зле да си вземете едно от онези полицейски кучета. Помагат много в случаи като този.- Преди да може да си навлече още неприятности и двамата изчезнаха някъде из градината.
avatar
Marry Delinger

Вид: : Древногръцки Бог
Име: : Мари Дeлинджър
Брой мнения : 240
Join date : 26.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мари Делинджър~ Първи кръг

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Чет Дек 01, 2011 5:22 am

Добре е. Искаше ми се описанията да бъдат по- подробни и самата случка с Краля и Кралицата да бъде водеща и доста по... ами, повече внимание може би трябваше да й обърнеш.

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
avatar
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Мари Делинджър~ Първи кръг

Писане by Korialstrasz on Нед Дек 04, 2011 10:32 am

6/10

Напълно съгласна с кралицата.


Последната промяна е направена от Korialstrasz на Нед Дек 04, 2011 10:38 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Korialstrasz

Вид: : Драконов магьосник.
Име: : Крас/Кориалстраз.
Дарба: : Владее магията.
Брой мнения : 47
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Мари Делинджър~ Първи кръг

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Нед Дек 04, 2011 10:36 am

5/10

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
avatar
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Мари Делинджър~ Първи кръг

Писане by Robbin. on Пон Дек 05, 2011 4:31 pm

7.5/10

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
avatar
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Мари Делинджър~ Първи кръг

Писане by the inquisitor; on Пон Дек 05, 2011 7:57 pm

7
avatar
the inquisitor;

Брой мнения : 113
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org

Върнете се в началото Go down

Re: Мари Делинджър~ Първи кръг

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите