Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Owen Smith

Go down

Owen Smith

Писане by Owen Smith on Сря Ное 30, 2011 10:30 pm

Поредният скучен слънчево-хладен ден в двореца. Оуен се разхождаше безцелно по коридорите. Бе стигнал дотук. Бе пожертвал толкова много. И за какво? За скуката в двореца. Любими му бяха моментите, когато имаше нещо за правене, например, ако принцесата има нужда от помощ или като цяло, когато бе нужен за нещо. Вървейки по единия от коридорите, който му се виждаше като безкраен тунел, без светлина и само сиви стени, които сякаш му нашепваха за монотонността в двореца и за това, че бе направил всичко за вечен покой. Та щеше да си почива, когато умре! Както и да е, нека се върнем на случката, която в крайна сметка разнообрази ежедневието на Оуен. Докъде бяхме стигнали? А да, до момента със тъжния сив коридор, с тук-таме някой гоблен или някоя картина, един от стражите застигна Смит и го хвана за ръката:
- Г-не, моля Ви, кралицата и краля се карат. Положението е извън контрол. – личеше си, че възрастният човек е уплашен. И кой би го винил? Всеки в кралството знаеше, че когато двамата висшестоящи се карат никога не е на добре:•
- Успокой се. – заповяда Смит и отскубна ръката си от хватката на стражата. – Къде са Негово и Нейно Величество?•
- В покоите на Кралицата. – каза човекът и поведе Оуен. Смит следваше безмълвно стареца. Беше повече от ясно, че ситуацията е доста напечена. Двамата висшестоящи и слугите им прибягваха до услугите на Смит само при такива ситуации. Инкубът се радваше изключително много. Естествено, не на караниците, кой би се радвал на това? Радваше се на самия скок от сивото ежедневие, в цветущите караници на семейство Нортфорд. Коридора сякаш веднага смени цветовете си, а пътя до покоите на Кралицата му се стори като разстоянието между вратата на неговите покои и леглото му. Наближавайки масивните дървени врати до слуха на инкуба моментално долетяха крясъците на двамата съпрузи. Стражът остави Смит пред огромната врата, в сравнение, с която всички изглеждаха толкова дребни и ненужни, и тръгна към кухнята, под предлог, че трябвало да помогне на готвачите с пренасянето на новата стока. Ясно бе, че го е страх да се изправи пред разгневените висшестоящи. След като се позамисли малко, Оуен се подсмихна, кой нормален човек би влязъл доброволно в развилнялата се буря?
Смит си пое дълбоко въздух и почука на масивната врата. Почака около минута и навлезе в бялата спалня. Огромното бяло легло, вече не беше оправено, напротив завивките бяха разхвърляни, а върху тях имаше кутия от кърваво червено кадифе. Кралят и Кралицата стояха от двете страни на леглото и си крещяха безмилостно:•
- Викали сте ме, Ваши Височества. – поклони се Смит и погледна двете фигури пред себе си. – Какъв е проблемът? – попита преспокойно инкубът и погледна въпросително към двамата. Местейки синия си поглед от единия на другия:
- Нека аз обясня. – започна краля и жестикулирайки с ръце. – Кралицата, се опитва да ме убие, това става! – изкрещя Негово Височество и погледна към жената пред себе си, която започна да упорства:
- Не мислиш ли, че ако го исках досега да си мъртъв?! Освен това, знаеш, че не харесвам такъв тип ръкавици, защо ще ти ги взема?! - яда на нейно височество беше явен и за миг притъпи усещанията на Смит. Ясно значи, всичко беше за нищо и никакви си ръкавици. Инкубът се приближи до кутията и погледна към съпрузите:•
- Може ли? – двамата кимнаха. Оуен взе кутията. Прекрасна на вид и с още по-красив подарък. За жалост опасен. Отровата си личеше от километри. И бе нормално Никълъс да е ядосан от това, все пак бе демон, а демоните усещаха тези неща, или поне Оуен. Смит се усмихна дяволито и погледна владетелите. –Кралю, не мислите ли, че ако кралицата би искала да ви убие, щеше да е по по-изискан начин? Или ако толкова е държала на отрова, нямаше да е толкова лесно забележима и поставена по толкова небрежен начин. Този, който Ви иска мъртъв, е този, който е изпратил подаръка. Ако беше Кралицата, тя нямаше да се труди да го изпраща, а просто щеше да го даде на някой слуга. Не мислите ли? – зададе накрая риторичен въпрос Смит и се усмихна. Бе оневинил кралицата и бе обяснил на краля, как стоят нещата според него. Вантермина може би не изглеждаше опасна, но Оуен бе сигурен, че ако иска някой мъртъв, щеше да бъде къде-къде по-изобретателна от някакви ръкавици. Бе доволен от това, че предотврати, поне донякъде, развихрилата се караница между съпрузите.
Смит помоли да напусне покоите на кралицата, и затваряйки след себе си масивните врати, си отдъхна спокойно. Дворецът бе опазен от гнева на владетелите, а самите ръкавици бяха запалени, малко по-късно през деня. Не се знаеше кой ги е пратил, но важното бе, че кралицата е оневинена и че кралят е жив и здрав. Инкубът се усмихна доволно, лягайки на мекото, покрито с червен губер легло. Денят бе ползотворен и изпълнен с караниците на владетелите. Смит си спомни защо бе направил всичко, за да се добере до това място. Отговорът бе прост – заслужаваше си. Скуката и сивото ежедневие се преживяваха все някак, истинската работа бе, когато Кралят и Кралицата се нуждаеха от него. Те му разчитаха. А когато някой му разчиташе, какво би било малко скука? Оуен се отпусна върху леглото, и затвори очи. Факт бе, че денят му, макар и започнал еднакво имаше някаква развръзка, в случая - сполучлива. Но пък, какво би било едно кралство без караници? Точно така, не би било кралство. Всяка караница, която имаха владетелите, разкрасяваше двореца, правеше го различен по един странен, но все пак красив начин. Правеше го просто истински.

avatar
Owen Smith

Брой мнения : 46
Join date : 21.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Owen Smith

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Пет Дек 02, 2011 7:04 am

Егото на Мое Величество се чувства приятно почовъркано. <3 Така де... няма значение ;д. Представил си изключително добре нещата. Харесва ми факта, че си се поинтересувал от покоите на Кралицата и си ги описал такива каквито са всъщност, това само може да е бонус. Просто съм очарована, че преди да пишеш си се поинтересувал/а дори и не по повод на задачата, но все пак. Имаш изключително лек стил на писане и под лек, имам предвид изключително приятен, отпускащ и не натоварващ.
Поздравления! <3

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
avatar
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Owen Smith

Писане by Korialstrasz on Нед Дек 04, 2011 9:56 am

6.5/10


Последната промяна е направена от Korialstrasz на Нед Дек 04, 2011 10:37 am; мнението е било променяно общо 1 път
avatar
Korialstrasz

Вид: : Драконов магьосник.
Име: : Крас/Кориалстраз.
Дарба: : Владее магията.
Брой мнения : 47
Join date : 19.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Owen Smith

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Нед Дек 04, 2011 10:33 am

7/10

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
avatar
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Owen Smith

Писане by Robbin. on Пон Дек 05, 2011 4:20 pm

7/10

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
avatar
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Owen Smith

Писане by the inquisitor; on Пон Дек 05, 2011 7:56 pm

7
avatar
the inquisitor;

Брой мнения : 113
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org

Върнете се в началото Go down

Re: Owen Smith

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите