Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост :: 1 Bot

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Главния бардак, Нортфорд, преди месец

Go down

Главния бардак, Нортфорд, преди месец

Писане by Tomek Rottmon on Съб Яну 07, 2012 5:56 pm

Томек се настани удобно в креслото си, разположено до голямото дървено бюро. Дебелата пура, мъдреща се между пръстите му, пушеше и разпространяваяше тежкия си дим из помещението с един единствен малък прозорец. Томек не харесваше особено много светлината, докато работеше. Предпочиташе да спотайва самоличността си в сенките, наблюдавайки света пред себе си. Не, той не беше от онези плъхове, които се страхуваха да покажат себе си. Томек действаше бързо, директно и чисто, наслаждаваше се на всеки един момент от работата си и може би затова все още се задържаше на чело на Ордена. Лека усмивка красеше лицето му, демонстрирайки бръчките от щастие и удовлетворение. Да,, от това ще да бяха. Нямаше да си признае, че са от старост, я! Не беше чак токова стар, чувстваше се в разцвета на силите си, макар и надхфвърлил отдавна 40 години.
Вратата се открехна леко и той подаде глава. Очите му зашариха леко из помещението, за да се уверят, че няма нещо, което не трябва да бъде видяно. Двете дами, върху дървения плот на бюрото му, движеха тела по особено изкусителен начин, докосвайки се една друга, но не привличаха особено голямо внимание. Барчето с алкохол, което всъщност криеше и няколко не особено легални вещества, бе затворено и не издаваше, че пази нещо в себе си. Пък и... най- вероятно, дори и да беше полиция, Томек щеше да се измъкне. Смътно предполагаше, че Краля няма да допусне да унищожат бардака, който не рядко посещаваше с определена цел.
- Който и да си, пари не раздавам днес!- пошегува се Томек, но гласа му бе някак предупреждаващ и по- скоро заплашителен.


Последната промяна е направена от Tomek Rottmon на Вто Яну 17, 2012 7:09 am; мнението е било променяно общо 1 път
Tomek Rottmon
Tomek Rottmon

Брой мнения : 4
Join date : 05.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Главния бардак, Нортфорд, преди месец

Писане by Жизел Феричи on Съб Яну 07, 2012 8:01 pm

Тракането от високите червени токчета се разнасяше из целия коридор, като караше всички наоколо да се обърнат към младото момиче. Едни го гледаха с уважение, втори - с презрение, а трети със обясним страх. Във всеки ъгъл се бяха стаили или самотници, търсещи утеха в момичетата от бардака, или разгневени нещастници, изгубили всичко на покер. Но въпреки заниманията си всички ѝ правеха път - най-вече, защото знаеха на какво е способна и само една дума от неина страна, и никой повече нямаше да ги погледне.
Жизел се беше запътила директно към лидера на Ордена. Можеше да се каже, че изпитва известна доза уважение към него, но прикриваше това чувство доста умело. Все пак никоѝ не би очаквал самата Гордост да си признае, че приема някоѝ за по-висш от нея, нали? Дори самата тя не смееше да го признае пред себе си. А може би и не трябваше.
- Който и да си, пари не раздавам днес!- чу се гласът на Томек, щом момичето отвори вратата на кабинета му. Звучеше като невинна шега, но Жизел усети нотката на заплашителност. Колко типично за него - още дори не знаеше коѝ е, а вече вземаше отбранителна позиция.
- Колко жалко, значи отново ще остана с празни ръце... - смотолеви тъжно тя и нацупи устни. Пристъпи няколко крачки напред, за да попадне в центъра на единствения слънчев лъч, коѝто влизаше в стаята и се усмихна лукаво. Но тази усмивка, бързо бе сменена от леденето ѝ изражение и злобния поглед, който прихвана на прицел двете момичета, седящи на бюрото. Жизел не таеше топли чувства към нито едно от съществата, работещи в бардака, наи-вече, защото смяташе, че те са твърде нисша класа, за да общува с тях. И все пак двете девойки, рабраха намека ѝ и излязоха кротко от стаята.
- Не ми харесва, когато ме посрещате така, г-н Ротмън. Убивате всякакво желание в мен да се позаинтересувам от новините около вас. - усмихна се фалшиво Феричи е седна на стола срещу креслото на Томек.
Жизел Феричи
Жизел Феричи

Вид: : Смъртен грях ~ Гордост
Име: : Жизел Феричи
Възраст: : Неизвестна...
Дарба: : Повдига самочувствието на останалите същества и ги контролира, като им внушава какво да правят.
Брой мнения : 23
Join date : 27.12.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Главния бардак, Нортфорд, преди месец

Писане by Tomek Rottmon on Вто Яну 17, 2012 7:09 am

-А, госпожице Феричи!- възкликна Томек и издиша дима от пурата.- Мисля, че съм приятно изненадан от прсъствието Ви.
Дима, сякаш разказващ история се издигна високо нагоре, смесвайки се с останалите алкохолни и не толкова алкохолни изпарения по посока на отдушниците, които красяха ниския таван на всеки метър и всъщност имаше защо. Господин Ротмън се бе погрижил бара да бъде снабден с много от тези чудновати джунджорийки, свързващи се в нещо, наречено инсталация, за да не подлежат клиентите и служителите му на потенциално задушаване. И сега се дишаше достатъчно тежко, не му се мислеше какво би било, ако ги нямаше и от каква липса на кислород щеше да страда това помещение. Но, разбира се, въздуха в момента бе последното, което занимаваше главата му. В нея се въртеше нещо съвсем различно... мисълта за русокосата дама пред него.
Не се изправи от мястото си. Макар и вече на значителна възраст, Томек не бе онзи джентълмен, който очакваха всички. Егото му не позволяваше да стане и да предложи място на дамата, което изискваше просто да махне с ръка и да покаже стола до себе си, както и направи но с лека нотка на пренебрежение. Приятелството му с Краля му бе позволило да се държи доста не-както-трябва.
-Опасявам се,обаче, да попитам какво Ви води насам, но бих могъл да предложа питие и след това да продължим.

Tomek Rottmon
Tomek Rottmon

Брой мнения : 4
Join date : 05.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Главния бардак, Нортфорд, преди месец

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите