Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Да намериш това, което търсиш ...

Go down

Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Лъки Страйк on Пон Яну 09, 2012 5:06 pmКрачеше съвсем бавно към постройката, която изглеждаше сякаш всеки момент ще се разпадне и от най-малкия повей на вятъра и въпреки това от вътре се чуваше как музиката е увеличена до такава степен, че при всеки по-силен бас, старите дъски на сградата издаваха зловещ скърцащ звук. Зачуди се за момент дали правилно е разбрала, къде да търси въпросния човек, разгъна отново смачканото листче в дланта си и прочете "Саша Лесбърн - наемник, за каквото ти дойде наум", пак смачка хартийката и я бутна в джоба си. Надяваше се златото, което носи да й стигне за това, което си е наумила. "Хайде, Лъки, не бъди страхливка, отгледаха те в ордена на тамплиерите, преживяла си какви ли не мъчения, един стар бар ли ще те спре" - гласа в главата й ставаше все по-ехиден и по-ехиден.
Бутна вратата, която издаде звук, сякаш десетина котки си остриха ноктите върху ламарина. Звука я накара да настръхне и дори да потръпне. Още преди да пристъпи и една крачка в бара, вече всички погледи се бяха насочили към нея. "О, Боже, няма и една друга жена" - гласа вече не бе толкова ехиден, по-скоро стана леко страхлив. Придърпа качулката на наметката си по-ниско над очите си и сведе глава, най-малко й се искаше да започнат да й поодхвърлят мръснишки забележки. Оглеждайки се почти невидимо, забеляза мъж отговарящ на описанието на въпросния наемник, седеше сам на бара. Лъки пристъпи с твърда походка и седна на съседния висок стол.
- Ще приемите ли следващата напитка да бъде платена от мен? - попита тя без дори да се обръща с лице към него.
Лъки Страйк
Лъки Страйк

Вид: : Някакво човече, но не съвсем
Име: : Лъки
Възраст: : 22
Дарба: : зашеметяващ поглед
Семейство: : тц, няма си такова
Брой мнения : 64
Join date : 07.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Саша Лесбърн on Пон Яну 09, 2012 5:56 pm

Саша извърна глава на една страна с по- широка усмивка, от колкото всъщност бе добро настроението му. На лицето си имаше малък белег, всъщност прорез, хванал вече коричка, което само доказваше, че зараства доста бързо и доста добре, като се имаше предвид, че получи въпросната рана преди по- малко от няколко часа. Ръбчето на раната се бе набръчкало от внезапния порив за усмивки. Почувства се внезапно развеселен от поведението на непознатата, скрила лицето си с плата на дрехата.
Наведе се леко на една страна, за да се приближи до нея малко повече. Жест, може би не толкова позволен, колкото би бил в друг случай и с друга жена... поне предполагаше така. Сега се почувства леко некомфортно, което го накара да се отдръпне почти веднага и да заеме предишната си поза с поглед, гледащ право напред към стъклото на бара, търсейки пролука, за да види лицето й.
- Това не би ли трябвало аз да го направя, госпожице?- попита заговорнически, Саша.
Саша Лесбърн
Саша Лесбърн

Брой мнения : 43
Join date : 27.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Лъки Страйк on Пон Яну 09, 2012 6:20 pm

- Всъщност се надявах, питието да ви помогне да преглътнете работата, която смятах да ви предложа - момичето тръсна леко глава, така че качулката откри изцяло лицето й и дори част от гарваново черната й коса. Усмивката се плъзна по алените й устни, но сякаш само за миг и после лицето й прие отново сериозното си изражение. Огледа по добре мъжа до себе си, забелязвайки зарастващата рана на бузата му, вдигна ръка и почти докосна кожата му, но сякаш в последния момент се отказа и прокара пръст на милиметър над срупчето му. "Какви ги вършиш, момиче, той е наполовина това дето мразиш до дъното на костите си ... той е свръхестествен, трябва ли да ти напомням, наемаш го, той си свършва работата, убиваш го. Такъв е плана, следвай го!". Проклетия вътрешен глас, сега щеше да й натяква до полуда, за това леко отклонение от нейна страна.
- Та, г-н Лесбърн, дали сте заинтересован от това да бъдете почерпен от мен и да чуете офертата ми за работа? - Лъки бързичко отдръпна ръката си от лицето му и я сложи на бара пред себе си.
Лъки Страйк
Лъки Страйк

Вид: : Някакво човече, но не съвсем
Име: : Лъки
Възраст: : 22
Дарба: : зашеметяващ поглед
Семейство: : тц, няма си такова
Брой мнения : 64
Join date : 07.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Саша Лесбърн on Пон Яну 09, 2012 7:54 pm

-Аз предлагам друго.- отговори Саша, докато все още се отърсваше от шока си от докосването.
Не, по- скоро бяха очите й. Намери нещо прекалено магнетично в тях, на което някой някога едва ли би отказал. Поне не и той, пък и какво толкова можеше да иска една толкова красива жена? Бе съгласен, че красотата би могла да бъде изключително опасна, но не си представяше толкова сини очи и така черна коса да крият нещо лошо в себе си. Е, в краен случай можеше да го накара да лепи плочки. В това начинание имаше абсолютно същия опит както и в останалите. Не веднъж стари дами бяха дръзвали да заплащат услугите му, използвайки го за домашна прислужница. Саша в буквалния смисъл си бе наемник за всякакви работи.
Вдигна ръката си, привличайки вниманието на стария кръчмар. Беше измършавял човечец, навлизащ в 60- те години, но все пак изглеждаше някак прекалено жизнен и весел. Саша извърна глава към него малко преди да се приближи съвсем:
- За мен още веднъж сок от портокал с капка есенция от грейпфрут, а за госпожицата предполагам... нещо алкохолно.- съвсем по детски поръча Саша.
За наемник бе наистина странно, че не употребява глобални количества алкохол, а залагаше на нещо много по- невинно.
Саша Лесбърн
Саша Лесбърн

Брой мнения : 43
Join date : 27.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Лъки Страйк on Пон Яну 09, 2012 8:20 pm

Лъки вдигна учудено вежди, не бе очаквала, че г-н Наемник ще пие безалкохолни коктейли. Прочисти леко гърлото си с покашляне и каза ясно.
- За мен същото, като господина - ухили се на смръщената физиономия на стария кръчмар и допълни малко по-тихо, накланяйки се заговорнически към Саша - разбираш ли, израснала съм в манастир, не ме бива много по пороците - замълча драматично - т.е. не че не мога да ги практикувам, просто съм свикнала да ги избягвам - продължи все така заговорнически тя.
И все пак мъжа бе успял да я изненада, тя го отчете като нещо в негов плюс, все пак от осем годишна възраст рядко някой успяваше да я изненада, било то в добрия или лошия смисъл на тази дума ... а, по принцип е толкова приятно да те изненадват от време на време. Девойката леко тръсна глава избивайки тези глупотевини от главата си и качулката й съвсем се смъкна. Саша до толкова бе успял да обсеби вниманието й, че тя изобщо не забеляза, че останалите мъже в порутеното заведение започват все повече да я заглеждат. Стария кръчмар тръсна доста ядосано чашите със сок пред тях двамата и се завъртя на пети мърморейки си, че има истински клиенти за обслужване, май под истински имаше предвид такива, които изпиват литри алкохолни напитки. Лъки се усмихна накриво хващайки стъклената чаша, която бе прекалено голяма за малката й длан, но все пак я вдигна и допря до тази на Саша, чу се едно единствено "Дзън" и девойката прошепна:
- Да пием за бъдещата ни работа заедно, нека е ползотворна - намигна му и бързо добави - и не е лепене на плочки, доста по-интересно е.
Лъки Страйк
Лъки Страйк

Вид: : Някакво човече, но не съвсем
Име: : Лъки
Възраст: : 22
Дарба: : зашеметяващ поглед
Семейство: : тц, няма си такова
Брой мнения : 64
Join date : 07.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Саша Лесбърн on Пон Яну 16, 2012 4:15 pm

-За нашата бъдеща работа.- засмя се Саша, доближавайки ръба на чашата си до нейната в едно звучно „дрън”.- Която, между другото е...?
Продължаваше да не проумява за какво би могла да го търси мис Синеочка, но предполагаше, че не е нещо много приятно. Макар да изглеждаше достатъчно невинна, че да се хвърли в деколтето й... имах предвид в скута й и да я храни с грозде и ягодки, предполагаше, че е някоя мафиотска съпруга, която щеше да поиска от него да убие мъжа й, за да може да живее с младия си, но не особено богат любовник. Или пък обратното. Варианта с плочките отпадна доста бързо по думите й, но пък може би е изгубила някое пухкаво котенце и се нуждаеше от помощ да го издири.
Вариантите в главата му се редяха подължително, докато отпиваше от чашата си и очакваше важният й отговор, чудейки се дали изобщо беше редно да се съгласява на предложението й, каквото и да се окажеше то. Може би по- правилно да откаже учтиво и да не предлага услугите си точно на Синеочка. Иначе, по въпроса дали би могла да си го позволи- убеден беше в това. Приличаше на онези потайни, заможни дами.
Остави чашата си на плота и плъзна ръката си към нейната, обръщайки я без каквото и да е притеснение към себе си, разглеждайки дланта й.

Саша Лесбърн
Саша Лесбърн

Брой мнения : 43
Join date : 27.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Лъки Страйк on Съб Яну 28, 2012 3:31 pm

- Да не би да се занимавате и с гледане на ръка? - попита през смях и уж дръпна ръката си, но не вложи кой знае какво усилие в това си начинание, по-скоро се държеше, като някоя дама от висшето общество, която симулира срамежливост ... някак си й беше приятно той да държи ръката й, даваше й някаква топлина "Добре, Лъки, съвсем се отплесна момиче, действай по задачата, не си тук да търсиш голямата си любов!" Гласчето в главата й пак стана досадно, напомняйки й за пореден път, че в живота й няма място за забавления, тя винаги имаше задача и винаги трябваше да я следва. Така я бяха учили, така й живееше, не се бе замисляла дали има друг начин ... но напоследък започна да изпитва странно чувство за недоволство към живота си. Примигна няколко пъти, за да отдалечи тези опасни мисли от мозъка си и се обърна със широка усмивка на лицето към мъжа до себе си.
- Та, за работата ... хм, нали сте чували за кралското семейство - вдигна въпросително вежди към Саша, но той продължаваше да се взира в ръката й - ако случайно видиш, че скоро ще умирам, моля те не ми казвай, не обичам лоши новини - намигна тя и сви ръката си в юмрук, за да привлече вниманието му към разговора.
Лъки Страйк
Лъки Страйк

Вид: : Някакво човече, но не съвсем
Име: : Лъки
Възраст: : 22
Дарба: : зашеметяващ поглед
Семейство: : тц, няма си такова
Брой мнения : 64
Join date : 07.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Саша Лесбърн on Нед Яну 29, 2012 3:58 pm

- Ще се изненадате колко всестранен талант съм.- ухили се до ушите Сашинка, разкривайки два реда бели зъби, различаващи се коренно много от зъбите на останалите пияндета и редовни пушачи в бара в момента, които можеха да покажат само липсата на такива или пък пожълтели като китайче по време на лятното, силно слънце.
Саша вдигна погледа към нейния. Не можеше да й каже нищо за ръката й, но пък ако трябваше да е честен, за очите й можеше да говори повече от дванайсет часа без да му омръзне и все да измисля нови неща. О, да, ако Жан бе тук в този момент, Саша щеше да си навлече огромни неприятности, но понеже го нямаше, нямаше и нищо лошо да се пусен по течението на някоя афера с подобно изпаднало от някъде божество. Беше готов да приеме работата каквато и да се окажеше тя.
- О, едва ли новините ще са толкова лоши, всъщност, ако трябва да съм честен ми се видя тук някъде един наемник- показа той с големия си показалец произволно място от дланта й,- който след като свършите работата си, ще Ви покани непременно на някоя неуспешно романтична среща.
Саша Лесбърн
Саша Лесбърн

Брой мнения : 43
Join date : 27.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Лъки Страйк on Нед Яну 29, 2012 4:10 pm

- Имайки предвид, че не съм ходила на никаква романтична среща, това ще е много очарователна изненада от страна на наемника - Лъки се ухили срещу неговата широка усмивка и изведнъж й се прииска да му се изплези, но сдържа този си импулс, езика й едва премина по полуотворените й бели, като малки перли зъбчета и после се прибра отново в устата й. Този господин несъмнено предизвикваше всичко детинско и немирно в нея по някакъв мистериозен начин и отдалечаваше мислите й от мисията, която се налагаше да изпълни ... макар че изведнъж й се прииска да промени края на мисията, при който тя трябваше да убие Саша. Наистина щеше да е много жалко да погуби толкова забавно и по нейно усмотрение НЕопасно същество.Пак си напомни на ум, че той е полудемон, но това някак си не тежеше колкото факта, че е забавен и за първи път от много време я бе накарал да се усмихне наистина.
- Кахъм - прокашля се тихичко тя - г-н Лесбърн дали искате да знаете какво трябва да свършите при кралското семейство или това е твърде висше ниво за вас!?!
Лъки Страйк
Лъки Страйк

Вид: : Някакво човече, но не съвсем
Име: : Лъки
Възраст: : 22
Дарба: : зашеметяващ поглед
Семейство: : тц, няма си такова
Брой мнения : 64
Join date : 07.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Саша Лесбърн on Нед Яну 29, 2012 4:28 pm

- Разбира се, манастирска девойко.- кимна почти наистина делово Саша, сетил се за изтъкването, че е живяла в манастир. О, не можеше да повярва, че някой си там бог може да бъде толкова алчен и да запази такава красота само за себе си. Ако не я бе пуснал да си тръгне от светия дом, Саша определено щеше да се кара с него за права над нея. По извратената му, не знайно от къде изкопана, логика, не е редно притежателите на хубави неща да ги крият само за себе си, освен ако притежателя не беше той и нещото не беше само и изцяло негово.
- Та, за какво става въпрос?- попита Сашинка, пускайки ръката й. Засмука сламката, с поглед вперен в лицето й, по съвсем детски и може би смешен за възрастта му начин.- Всъщност ще бъде по- лесно, отколкото би трябвало да бъде, работя именно за Кралското семейство. При малко по- голямо заплащане... или пък при втора среща непременно ще се съглася, каквото и да имате предвид.
Вече си представяше как извива врата на Вантермина или убива Никълъс по някакъв брутален начин, а после избягва заедно със синеоката дама и заживява като цар с откраднатите вещи от кралския дом.
Саша Лесбърн
Саша Лесбърн

Брой мнения : 43
Join date : 27.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Лъки Страйк on Нед Яну 29, 2012 4:47 pm

- Всъщност, точно за това Ви препоръчаха за тази работа, за която говоря - Лъки се наведи към него и зашептя на ухото му - работата е така, трябва да ми предоставяте информация за кралския и двор и всички предстоящи събития и срещу допълнително заплащане да ми помагате да саботирам всяка кралска проява ... - тя мушна вече свободната си ръка под голямата наметка и извади тежка кожена кесийка, приплъзна я по бара към Саша и я подпъхна под ръката му. Никой в бара не забеляза какво точно прави, по-скоро изглеждаше сякаш го милва по ръката от колкото, че му дава нещо - това, мили, Саша е месечното ви възнаграждение, плащам авансовото както виждате, за всеки месец ще получавате по една такава пълна със злато и скъпоценни камъни, както и за всяка проява която успеем да саботираме. - устните й се движеха толкова близко до ухото му, че на няколко пъти в бързината да му каже всичко го докоснаха по меката възглавничка - надявам се да работим заедно до края или иначе казано, до като цялото кралско семейство не бъде така дискриминирано, че поданиците им сами не ги погнат с вили и брадви.- този път усмивката на Лъки показваше нещо злорадо и разкриваше характера й на истински ловец, който преследва жертвата си до последния й дъх без никакво съжаление.
Лъки Страйк
Лъки Страйк

Вид: : Някакво човече, но не съвсем
Име: : Лъки
Възраст: : 22
Дарба: : зашеметяващ поглед
Семейство: : тц, няма си такова
Брой мнения : 64
Join date : 07.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Саша Лесбърн on Нед Яну 29, 2012 5:14 pm

-Тогава веднага мога да Ви кажа, мила, че се готви женитбата на кралската щерка с един от дворцовите благородници.- отговори Саша някак сковано, но все пак доволен, че е получил солидна сума, която дори не преброи.
Можеше само по звъна, идващ от кесията да преброи колко точно жълтици и банкноти се намираха вътре и каква бе стойността им всъщност. Бедността в различните периоди на живота му го бе научила да подушва добрите оферти от километри, макар че трябваше да си признае, че не беше много ентусиазиран да играе срещу Вантермина. На думи беше лесно, ала самият факт, самото действие щеше да бъде доста притеснително и ако евентуално не успееше, щеше да си изпати много много жестоко. Страха бе подхранен и от странното изражение на Лъки. Стори му се за миг, че работи за истинско чудовище и това накара сърцето му да се свие от неприятно усещане, че ще загази адски много и ако успее.
Потупа дамата по рамото с някак стресната физиономия.
- Нека обаче го направим с добри чувства, а не със злоба, моля Ви, не работя с ненавист.
Саша Лесбърн
Саша Лесбърн

Брой мнения : 43
Join date : 27.11.2011

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Лъки Страйк on Нед Яну 29, 2012 5:29 pm

- Аз винаги проявявам уважение към противниците си, г-н Лесбърн, особено когато те са достойни, то аз им отвръщам със същото - Лъки му намигна и усмивката й пак стана очарователно привлекателна, а сините й очи се фокусираха за миг върху лицето на мъжа до нея. Осъзна че май бе успяла да го стресна, макар че се чудеше, какво ли би могло да стресира демон, все пак не се съмняваше, че той е надушил, че е тя е просто човек, повечето демони бяха вископарни и горделиви и никога не изпитваха страх от обикновен човек, но може би той не бе обикновен демон, както тя не бе обикновен човек, може би онази половина от него, която беше човек бе по-силна от тази част от която бе демонична ... Лъки някак си се обърка в собствените си мисли и тръсна глава, при което около бялото й лице се разпиляха гарваново черни кичури, за да избистри ума си.
- Всъщност, Саша, можеш да ми помогнеш и с още нещо ... идея нямам къде да отседна в града, би ли ми препоръчал някой добър хотел - ръката й още беше върху неговата и показалеца й започна несъзнателно да прави малки кръгчета около едно от кокалчетата му. Изражението й бе сякаш говори с най-добрия си приятел - мило и дружолюбно.
Лъки Страйк
Лъки Страйк

Вид: : Някакво човече, но не съвсем
Име: : Лъки
Възраст: : 22
Дарба: : зашеметяващ поглед
Семейство: : тц, няма си такова
Брой мнения : 64
Join date : 07.01.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Да намериш това, което търсиш ...

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите