Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Go down

Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Писане by Самуел Фокс on Чет Фев 16, 2012 5:29 pmТака изглеждаше стаята на Самуил Фокс, когато не е имало неканени гости и луди купони в продължение на 1 седмица. Това е рядкост и затова няма да се покаже снимка каква е стаята по време на такова събитие.
Принципно там не държи много ценни неща. Компютъра, хубавите завивки, презервативите, четката за зъби, чорапите му и най вече парите и тревата му се крият добре... някъде... извън стаята. Не е безопасно.
avatar
Самуел Фокс

Вид: : Бог на Мързела
Име: : Самуел Фокс
Възраст: : 19/ но всъщност много МНОГО повече от 19
Дарба: : Теликинеза (която понякога едва контролира)
Семейство: : Какво семейство?
Брой мнения : 10
Join date : 16.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Писане by Самуел Фокс on Чет Фев 16, 2012 6:07 pm

Porn Star DancingЦъкнете клипа, за да чуете това, което се слуша в момента на купона. Където полуголи момичета се разхождат насам натам в стаята и коридора на общежитието.
Стаята на Самуел Фокс винаги беше отворена. Навсякъде ще намерите пълни и празни бутилки от евтин и скъп алкохол. Задушено от цигарен дим и големият въпрос винаги щом видиш полупълна купа със сандвичи/чипсове или други е - "Това дали още става за ядене?" (и най-често отговорът бе отрицателен). Тоалетните винаги задръстени с хора и в центъра на събитието бе всеки Сам.
- ХЕЙ АМАНДА! Не беше ли вчера и ония ден със същите гащета? - извика рижавокосия домакин едно от момичетата, което пиеше десетият или двайстият или... някой си шот текила от пъпа на друго момиче, но беше прекъснато...
- Не съм се прибирала от 3 дена бе идиот! Вчера се натисках със съседа ти от горният етаж, вчера с теб... днес с нея! - и Аманда се върна към занятията си.
- О... - замисли се богът на мързелът - Не съм спал от 3 дена! 72 часа... това няма как е да е полезно.
Продължи да мисли по този въпрос още 2 минути докато не се удари по главата не изкрещя нещо за това, че е безсмъртен и че не му пука. Хъм. Яко е да си бог, а?
avatar
Самуел Фокс

Вид: : Бог на Мързела
Име: : Самуел Фокс
Възраст: : 19/ но всъщност много МНОГО повече от 19
Дарба: : Теликинеза (която понякога едва контролира)
Семейство: : Какво семейство?
Брой мнения : 10
Join date : 16.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Писане by bloodyrosey on Чет Фев 16, 2012 6:59 pm

Интересно, интересно.. Музика, мирис на алкохол, цигари.. и други неща. Това се носеше пред стаята. Роуз се разхождаше в търсене на нещо такова, най-вече алкохол. Спря се пред вратата, заслушана, все още вдишваше изпаренията, които бяха.. задоволителни ;d Определено си заслужаваше да провери какво изпуска, пък и имаше нужда от разнообразие, алкохол, някоя друга драма, на която да се смее, алкохол и евентуално нещо разнообразяващо ежедневието й. Разбира се, придружено с алкохол. За покана не се замисли, дори не почука. Това определено не можеше да се очаква от нея. Бе свикнала да прави каквото си иска, затова бутна вратата демонстративно и прекрачи прага. Обходи с очи всичко от пода до тавана и се усмихна лукава, съзирайки наредените бутилки с алкохол. Една дяволска мисъл мина през главата й, затова разгледа обстановката, която представляваше главно полуголи хора, предимно момичета. За момент се прокле за късата червена рокля, в която в момента приличаше на монахиня, в сравнение с останалите. Но пък беше толкова претъпкано с пияници, които не знаеха къде се намират, подскачащи неадекватно на музика, нямаща нищо общо с движенията, че се надяваше, че няма да привлече нежелано внимание. Въпреки че тя наистина винаги привличаше внимание, но този път щеше да е по-предпазлива.. евентуално. Запромъква се до мястото, на което имаше на-много алкохол / да тук беше навсякъде, което малко усложняваше нещата, но рисковете на професията ;d/ и започна да си избира най-хубавото съдържание, опитвайки го. Не можеше да реши кое най-много й хареса, днес й се еше отворила глътка. За това реши да услесни задачата. Вдигна рамене и незабелязано от всички, се зае да събира всичко, което види. Чаши, чието съдържание всъщност изпиваще ведната, но и бутилки, които си събираше на едно място, за когато реши да си тръгне.
avatar
bloodyrosey

Вид: : Богиня
Име: : Роуз Хейл
Възраст: : 23
Брой мнения : 3
Join date : 10.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Писане by Самуел Фокс on Чет Фев 16, 2012 7:25 pm

- Хъм... къде е абсента бе, копеле... – извика Рон... ъм... тъй де... Самуел! Самуел се казва, извинете за грешката!!! Започна да се оглежда насам натам. Виждаше всичките си колеги в колежа и... още хора които много не познаваше. И една фигура твърде много изпъкваше от останалите. Защо2 Може би защото се беше облекла с ярко червена къса рокля и прилича на една известна актриса, която обича да осиновява деца от Африка и е омъжена за некъв си Пит. Странно.
Поколеба се, да се приближи. Не го биваше в запознанствата ала никак , винаги става накрая за смях или пък бива жестоко пребит, но това не е проблем щот е безсмъртен. Поколеба се, докато не видя как неканената (макар че такова нещо няма като неканен, защото по начало никой не е канил никой в тази стая). Гъррр....
„Сигурно тя е скрила зелената ми фея!!!!”
Бавно си прекарваше път до богинята (но естествено той не знаеше, че е богиня и най-вероятно ще стане тегаво след 10 минути), прескочи едни натискащи се на пода, няколко локви от трайкийска гробниза по пода (хD) и след целият този път в който необяснимо как не се просна да заспи от мързел стигна до Роуз.
- Ей ти! Ъм... момиче... жена... баба... не извинявай. Не имах предвит че си стара, просто... ТИ! – и си завря показалеца пред лицето й. Защо? Защото е глупак и винаги ставаха такива изцепки с него – Що си.... т.е. ... КОЯ СИ ТИ БЕ ЖЕНО!!!

И по невола на съдбата се пусна следната песен -> "Ооооооооо колко си..."
avatar
Самуел Фокс

Вид: : Бог на Мързела
Име: : Самуел Фокс
Възраст: : 19/ но всъщност много МНОГО повече от 19
Дарба: : Теликинеза (която понякога едва контролира)
Семейство: : Какво семейство?
Брой мнения : 10
Join date : 16.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Писане by bloodyrosey on Чет Фев 16, 2012 7:42 pm

-Ром, ром.. Ромът! – намери го.
После обаче се случи нещо. Роуз вдигна поглед от количствата, събран алкохол. Нечий пръст се развяваше лениво пред очите й. Физиономията й моментално стана изненадата, уж. Застина в приведената си над масата поза и огледа новодошлия. После вдигна една вежда и се изправи.
-Аз съм.. доброволец.. в борбата с алкохола? Да, точно така! – това беше най-тъпото, нещо което беше казвала през целия си живот, но хубавия левент пред нея, някак си изглеждаше закоравял тъпак, едва ли щеше да обърне внимание на каквото и да му каже. Нямаше желание да се занимава с тъпи хора, изнервяха я. - Сега, моля, донеси ми онези три бутилки от рафта. – и се обърна да търси текила, без да му обърне повече внимание.
avatar
bloodyrosey

Вид: : Богиня
Име: : Роуз Хейл
Възраст: : 23
Брой мнения : 3
Join date : 10.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Писане by Самуел Фокс on Чет Фев 16, 2012 7:56 pm

- БОРИШ СЕ СРЕЩУ АЛКОХОЛА?!
Замисли се.
- Еми добре тогава. – и като послушно кученце отиде до въпросният рафт с алкохол, но докато правеше това...
Музиката спря. Всички на купона спряха да танцуват/събличат/ебат/спат и се обърнаха към Роуз. Всички я зяпнаха и после зяпнаха домакина. Изглеждаха твърде ядосани, а за какво Сам и така и не разбра, защото в следващият момент изгониха него и Роуз от стаята. ОТ СОБСТВЕНАТА МУ СТАЯ! И продължиха да купонясват, като им тръшнаха вратата и заключиха.
- Какво се случи току що?
„ Какво се... О боже АЗ... ТИ!”
- ТИ! ЗАРАДИ ТЕБ! МЕ ИЗГОНИХА ОТ СОБСТВЕНИЯТ МИ КУПОН!
Сега Божеството на Мързелът се ядоса и все още бе леко объркан от случващото се, но знаеше, че поне е ядосан. Толкова ядосан че некви предмети почнаха да се размятат насам натам, но това не му правеше много впечетление. Даже и дори да се удряше сам с тях. Без да иска изкърти вратата от стаята си... и причиняваше земетресение... и в интерес на истината всички човеци в стаята се кефеха и си мислеха, че е някакъв специален ефект.
- Как се осмеляваш да влизаш в моята стая, да крадеш... моят.. техният... алкохол... и що за чудо е тази борба против алкохол. Верно че си се облякла като монахиня, ала моля ти се... виждал съм пиани монахини... макар и то в стриптиз бара в центъра на градът... ИСКАМ ОБЯСНЕНИЕ ПОДЯВОЛИТЕ! Не съм толкова тъп!
avatar
Самуел Фокс

Вид: : Бог на Мързела
Име: : Самуел Фокс
Възраст: : 19/ но всъщност много МНОГО повече от 19
Дарба: : Теликинеза (която понякога едва контролира)
Семейство: : Какво семейство?
Брой мнения : 10
Join date : 16.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Писане by Noel Santana on Пет Фев 17, 2012 2:00 pm

Всеки път щом стъпеше на територията на проклетото общежитие и започнеше да крачи бавно... му пускаха личен theme song. ВИнаги беще едно и също и сам Ноел не бе много наясно за какво точно става въпрос- текстът вървеше някъде в рамките на "i'm bringin' sexy back" и това му стигаше за да добие представа, че останалото е също толкова безсмислено. Добре де, добре, приемаше го като комплимент но не можеше да спре да се чувства като в американски филм- имаше ги дори спиращите се за да се веят на бавни кадри случайни минувачи. Беше убеден, че някой някъде им плаща да бъдат статисти и по този начин успешно се грижи животът му да е опропастен до краен предел. Оправия нямаше, не и в този свят.
Хибридът беше в добро настроение и в момента не му се мрънкаше на добрата стара тема с фоновата музика, за това мислите му я прескочиха. В общежитието както винаги се вихреше див купон, тук за друго като че ли не бяха чували. Или не искаха, или не можеха или и двете едновременно. Както винаги още с първите десет минути в които бе на територията на цялата тази непрестанна деградация бе изгубил дрехите си, тълпи от девойки имаха това задължение и като педантични пчелички за отрицателно време сваляха и панталони и готини кожени аксесоари. Дори меча му бяха взели, милият му "Джони", оставяйки го само по чифт боксерки на телетъбиси. Богове, обичаше този чифт. Чиста коприна, невероятно удобни и странно спомагащи на всяко едно проветрение. Караха го да се чувства истински мъж- мускулите и мъжествената походка не бяха достатъчни.
Гордият полу-човек полу-демон стискаше в ръцете си кутия все още топла пица, планираше съвсем скоро да й се наслади самостоятелно и отново да се почувства... ами, половинка от всичко, което трябваше да е но не беше. Стандартните фрази използвани в обществото не звучаха добре дори в главата му, така че всеки път трябваше да ги преправя според видовата си принадлежност.
Какво по-добро място да се потопи в дебрите на маслини, шунка и пармезан от стаята, която уж делеше с Бога на Мързела? Къде впрочем бе Самуел в цялата тази лудница наоколо? Беше вече на неговият етаж и наближаваше стаята и ...
- Сами бой, ето те и тебе! -мъжагата възкликна с ентусиазъм, заемайки се да маха с ръка като принцеса Даяна пусната на бързи обороти. Рижавокоското, типичния джинджър, бе срещу него с някаква мацка, но това бяха подробности.
avatar
Noel Santana

Вид: : Полу-демон.
Име: : Ноел Сантана
Възраст: : Let's not talk about it.
Брой мнения : 29
Join date : 12.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Общежитието; Стаята на Г-н Фокс

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите