Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Алая/Фалкън.

Go down

Алая/Фалкън.

Писане by falcon♥ on Сря Фев 22, 2012 8:29 pm

Falcon.
Име: Алая вон Шоу
по известна като: FALCON (Ястреб)
Раса: Хибрид.
Семейство: Разнородно.
Орден: Ордена на антимона.
Години: 253.

Face: Никва идея, не е известна xD


Киборзи и семейство;
Фатална комбинация. Алая е израснала без да познава родителите си, загинали при злощастен пътен инцидент в Ирландия. Това е нейното родно място, въпреки очевидно азиатските черти свидетелстващи за една малко по-различна култура и обстановка. Има дори от онзи чаровен акцент, който е характерен за онази област от света, макар и да е тренирана да може да го губи когато си поиска. Поради многочислеността на братята и сестрите си не можем да говорим за самотно детство, въпреки липсата на родителски тела. Единственото най-сходно до това с което е разполагала и тогава и до ден днешен все още разполага е господин Девън Ларк. Настойник, ексцентрик и зъл гении, което при всички случаи го свежда до статуса "откачалка". Въпросният субект поема контрол над семейните дела, осиновявайки успешно всички, за да им предложи подслон, топла храна и нужното, за да се насладят на едно пълноценно образование и начален старт в живота. Би било хубаво, ако можеше да спрем до там, но намесим ли някъде сираци в Ново и Непознато място винаги стигаме до Неочаквани Събития. Под всичката добрина на мистър Ларк още от най-ранната му младост се е криела артистична жилка караща го да експериментира във всякакви насоки за да се развива още и още. С висше образование в генетика и информационни технологии може само да предположим, че рано или късно се е стигнало до желанието да проведе някой наистина мащабен проект. Добавете групичка деца на възрасти вариращи от 5 до 16 и завръзката се затяга все повече и повече. Какво по-удобно от това да използва хлапетиите за досадните си проучвания? Не, това не е поредната хорър история, макар и да звучи като такава. Всичките му експерименти са странно съобразителни и целящи да помогнат, не само да задоволят извратеното му научно любопитство. Едни от ранните детски спомени на Ястреб са как настойник-осиновителя й използва прикритието на ноща, за да я лиши от някой жизненоважен орган заменяйки го с механизиран еквивалент. При повечко късмет след закуска можеш да получиш доза с някаква ДНК добавка, която да добави забавни екстри към твоята лична. По неясни причини всички тези нестандартни семейни занимания допадат на децата и не са повод за бъдещи конфликти... което може би е доказателство, че нещо в цялата им фамилия не е като хората. Може би наследствена шизофрения? Никой нормално не би останал доволен от това да е с тяло осквернено за цял живот- многото биологични видове събрани в механичното тяло на Алая са само блед пример. Девън е нещо като скъпоплатен дизайнер, защото всичките деца могат да се похвалят с екстри характерни само и единствено за тях.
Поради несъобразителност какво да прави с тях щом експериментите го изтощат мистър Ларк ги оставя да се присъединят към множество престъпни или тайни организации по света, така че да са от поне някаква полза за всички. В момента се радва на заслужена пенсия в просторна вила някъде на Хаваите, порасналите отдавна хлапета го посещават при всяка една възможност, така че да са му някаква опора в старините. Цари пълна семейна идилия и любов, което е просто отвратително. Дори Ястреб обича Девън, макар и при нея това да е малко оплетено като процес и неговото му осъществяване. Когато си синтетична плът под която се крие чиста машинария с многобройни човешки органи е трудно да контролираш емоциите си. Тях ту ги има, ту ги няма, което е наистина досадно.


Киборзи и пластични операции;
Когато си във вече описаното по-горе състояние на жици и изкуствена плът е изключително лесно да промениш някакъв елемент. Дали ще е да замениш цяла ръка, просто защото старата е била претопена почти до малко черно въгленче значение няма, принципът се прилага навсякъде. Алая често променя лицето си. Обичайното е това с което е израснала- невинното и детско, носещо силно изразени азиатски черти. Ако е под прикритие, а това трябва да поясним, че се случва доста често в ежедневие като нейното, сменя ликове като умопомрачена. Рядко променя цялото си тяло- ако наистина си заслужава може да поработи върху друг цвят на кожата, височина, телесна маса. За такива "операции" й трябва помощ и спешна визитация при мистър Ларк. Всичко останало прави самичка, има огромни запаси от лица в специални трезори на различни места по света. В момента всичките се товарят и пращат по пощата, за да пристигнат като колети в новото й жилище в Нортфорд.
Нека опишем набързо какво представлява оригиналната "версия" на Ястреб, какво ще кажете? Висока е някъде около метър и седемдесет, но дори това й е много. Прилича на някаква кукла, която смята порцелановият си произход за банална история и е отворена към света и новите тенденции. Ясно си личи в подбора на дрехи, той е фрапантен но издава, че предпочита да й е комфортно пред това да изглежда добре. Широки пуловери, тесни панталони и множество дрънчащи бижута; те рядко подхождат на подбора на цвят за коса. Най-стандартния е червеното, но то може да се измени в морковено за дни, след това да е синьо и... схващате идеята. Малко напо
мня на огромна крачеща картина на някой импресионист, който е прекалил с абсента и цветовете. Пада си и по високите токове с които си мисли, че може да компенсира за височината. Мисията не е особено успешна, но това е информация, която не сте чували. Разсейвайте се ако някой пита.
Бележка: Всичката тази цветност умира в мига в който Алая отиде на мисия. Заменя всичко за чисто черно или военна униформа, ярката коса пък крие под шапки и други сходни предпазители.Киборзи и огнева мощ;
Базуката си имаше име, което я отличаваше от всички останали. Те бяха просто с прякори или стандартна номерация... но огромното нещо имащо силата да изстрелва огромни по капацитет на разрушение муниции притежаваше специално място в сърцето й. Беше си го спечелило още преди три месеца на последното изложение за оръжия, което бе посетила. По размер бе със същата дължина като ръста й, килограмите им също съвпадаха. Демонично съоръжение и половина, нямаше съмнение, но Ястреб му бе отделила специално място в сърцето си. Разнасяше го почти винаги със себе си, нощем го гушеше вместо плюшена играчка в леглото и не можеше да влезе под душа ако огромното метално чудовище не е някъде в помещението. Знаменитото име, което бе дала на "играчката" си бе Хю Джакмън, което я правеше кръстена на любимият й герой пример за крайната мъжественост в едно мъжко съществуване. С финна бродерия инициалите бяха извезани на скъпият калъф... щампован с лика на актьора. Беше качествено изпълнена работа и в добавка- свършена с много вкус.
Алая не може да се оправя с хладни оръжия, не се разбират.Киборзи и видова принадлежност;
Без шок, без паника... но мис Киборг е малко по-различна от стандартните идеи за точно тези същества. По-голяма част от нея е механизирана, само сърцето, белите дробове и мозъка са оригиналните с които е започнала съществуването си на този свят но и двете са подсилени с кой знае каква генетика така, че да издържат на абсолютно всичко. Това обяснява от колко време е пушач и защо няма абсолютно никакви проблеми с това- няма нищо, което да превърне дробовете й от бели в черни. Ако случайно се опита има инсталирана преработваща въздуха система в лявото си коляно.
Всичко останало в Алая е от синтетична и изкуствено създадена плът, която имитира истинска. Тя не притежава никакво ДНК и се крепи буквално на техниката и специалните батерии, които имат нужда от зареждане веднъж на няколко денонощия. Момичето в тези периоди трябва да стои кротко включена към най-близкият контакт и да чака зареждането да приключи- което отнема обикновенно от два до пет часа. В трите истински органа се крие единственото ДНК с което разполага и там идва важната част. Благодарение на експериментите на мистър Ларк момичето е събрало доста гени от няколко различни свръхестествени същества. Има по малко от вампир, върколак и вещица и притежава основните сили характерни за тези изчадия.Киборзи и суперсили;
Какво е взела от трите си щедри донора на гени? Като за начало, притежава скорост нетипична за човешки същества и възможността да се телепортира на кратки разстояния. Може да омайва с поглед и да подчинява под волята си по-слаби същества, но тази й дарба работи само с животни. Опитвала се е да го развие, но вероятно никога няма да има възможността. По пълнолуние пречупвайки всички центрове на логиката може да се превърне в някакъв дребен механизиран вълк, но процесът е толкова бавен и досаден, че избягва да го прави. Странично по всяко време може да прави проклятия и леки заклинания, но те не са особено трайни.
От киборзската си страна има невероятната дарба да разбира всякакви машини и да ги командва- било то само с думи или някакъв завързан хак. Тези си способности развива постоянно и е много горда от постиженията. Тайната й мечта е да се научи да плува, защото във вода става странно безполезна- може да навигира и оцелява, превръща се в нещо като приличаща на човек подводница... но не е същото. Различните стилове на плуване й се струват изкушаващи и мисия, която все още не й се е отдала да схване и изпълни като хората. Не се отказва, вярва че успеха ще я споходи дори и да е след десет хиляди години.Киборзи и възраст;
Питате се защо Алая минава втория си век? Причината отново се крие в осиновителят й. Вместо да е на двадесет и една Ястреб е на двеста петдесет и три. Виновна е една машина на времето- стар експеримент на Девън, който той уж бил захвърлил. "Почти" обаче не е "със сигурност" и резултатът е простичък- Алая се връща няколко века назад, запратена в историята само по пижама и чаша топъл шоколад. Мястото е Централна Азия и начина на живот, който й се налага да води сложен... но момичето успява да намери баланс и да оцелее. Така или иначе е безсмъртна, защо да си прави труда да се старае наистина много? В това време Ларк прави всичко възможно да я върне, но всичките му опити остават безплодни. За да не страда останалата част от семейството той решава да предприеме някаква върховна жертва и с много мъка да създаде клонинг на Ястреб с който да излъже всички. Мисията успешна- дефектът обаче се оказва прекалено лош за да се отърве от него. Става въпрос за лоша карма- абсолютно всеки един клониран субект правен от него някога страда от лошият навик да умира нелепо когато никой не го очаква. Така има клонинг едно, две, три, четири, пет, шест... и така нататък. Как се решава ситуацията? Месец по-късно Алая се прибира вкъщи- един от плюсовете на това да си безсмъртен и да се върнеш назад във времето е, че ако си достатъчно търпелив просто чакаш да дойде правилният времеви период за да се върнеш.

Киборзи и професия?
Тук ще сме кратки. Бивша сервитьорка, бивш терорист, бивш наемник, бивша арабска невеста, бивш член на комунистическата партия. Сега е просто член на специалните тайни полицейски служби в града.
falcon♥
falcon♥

Вид: : Киборг. Вещица. Наполовина вампир. Има върколашка кръв. Абе... хибрид от всякъде.
Име: : Алая вон Шоу, a.k.a. Ястреб.
Възраст: : 253.
Дарба: : Лети на метли, хапе хора, превръща се на пълнолуние, зарежда се в контакти.
Семейство: : Има трима братя, две сестри и настойник.
Брой мнения : 7
Join date : 20.02.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Алая/Фалкън.

Писане by Robbin. on Сря Фев 22, 2012 8:36 pm

Добре дошла!

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
Robbin.
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите