Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Брадли Фокс

Go down

Брадли Фокс

Писане by Брадли Фокс on Сря Мар 14, 2012 10:05 pm

*Име: Брадли Фокс

*Години: 24

*Раса: Вещер

*Орден: House of Mercury.

*Дарба: Фотокинеза и Астрална проекция

*Външен вид:
24 годишен мъж, който някак изпъква сред останалите, спечелвайки призванието „Чудноват младеж“. Има доста думи, които останалите подхвърлят по негов адрес, като: единствен по рода си, ненормален, забележителен, удивителен, невъобразим, странен, невъзможен, парадоксален, оригинален, нешаблонен, особен.. И въобще каквито синоними за „Необикновен“ се сетите. Просто видиш ли го няма начин да си кажеш „Той е просто човек“. Още от външните белези на момчето се разкрива и малка част от особения му характер. Една от отличителните му черти са двете кръгли обици на ушите му, с които не се разделя. А нещото, по което ще го познаеш от километър е винаги куриозната му прическа, придаваща му хем ексцентричен, хем леко небрежен вид. И вече застанеш ли лице в лице с него, веднага ще забележиш мнителния му, замислен поглед, който сякаш те изучава и преценя дали си заслужава да те заговори или просто да те подмине, както слепец подминава мъртва котка на улица Ломбард в 9 сутринта. Вгледаш ли се още по-деликатно може да забележиш и голямото чело, на което сякаш е изписано част от миналото му, плътните бледо бежови устни, леко издадената брадичка и разбира се огледалните кафеникаво зелени очи на момчето. За разлика от повечето младежи с вирнати глави по улиците, които се гордеят с планинските вериги от мускули, направени в някой фитнес салон, Брадли далеч не обича толкова географията.. Фигурата му е стройна, с нормални за височината си килограми, а плочките на корема му не се забелязват под дрехите. Телосложението му е по-скоро като на модел , отколкото на атлет или боен сумист. (хД) Пък и той не толерира онзи тип гореспоменатите момчета.
Като оставим това на страна, стойката ум е леко приведена напред, сякаш винаги търси нещо, а походката му се мени заедно с моментното му настроение.
Стигнахме до момента на облеклото.. Нима?
Фокс най-често бива забелязан с почти прилепнал по тялото му, черен потник и произволен пепеляв цвят суитчър, който според сезона носи и завързан на кръста си. Панталоните също не ас от голямо значение. Слага си или нещо спортно, или спортно-екстравагантно, или най-обикновени протрити дънки, в комплект с подобни кецове, преобладаващи черния и тъмно бежовия цвят.
И накрая, но не на последно място.. трябва да вметнем факта, че обича да показва смущаващата си татуировка ,игнорирайки шокираните и неодобрителни погледи на аудиторията, която го обсъжда. Всъщност, татуса на дясното му рамо представлява именно част от ужасното му минало. Плетеницата от черни линии върху бледата му бежова кожа, изобразява кръвожадните зъби на разярен върколак, точно както се бяха запечатали в съзнанието на момчето, при това оцапани с кръвта на майка му. а не говорим, че самата татуировка е направена върху малкия белег на момчето от раната ,причинена му от собствения му дядо.

*Характер:
Представете си една стая. Тя има четири стени. Едната се явява под. Рядко Фокс се намира на пода, тоест е здраво стъпил на земната повърхност, както физически, така и в другия смисъл. В повечето от случаите се намира на друга от стените, която се явява таван, както се досещате и сами. С други думи в своето основно настроение той витае някъде..но това далеч не са някакви пухкави облачета, или пикантната лазаня в Pica Pica Maize Kitchen. Като стана на въпрос, той си пада по мрачните и самотни местенца/улички, дори понякога , когато му се върши някоя лудост, нахлува в затворени магазини, също като някоя нинджа от спешъл отряд ,при това просто ,за да разгледа какво има вътре. Доста налудничаво, при положение, че може спокойно да отиде през работното време на съответния магазин. И все пак.. той никак, ама никак не се съобразява с условностите, което може би го прави от части бунтар. Не е особено романтичен, всъщност тази дума дори не съществуваше в неговия речник и той не знае какво точно означава. Трудно привиква с това да има компания, все пак през повечето време е просто един самотен скитник, бродещ по улиците, като някой фантом-крадец. Затова и се случва често в нечия компания, да бъде мълчалив и замислен, или пък загледан с празен поглед в някоя от съседните точки, като например сгрешената табелка пред хотела на пет пресечки. За голямо съжаление ,Фокс обръща твърде голямо внимание на детайлите и понякога това го побърква. Но нека се върнем отново в стаята. Понякога се случва така, че Ли не се намира нито на пода, нито на таван, или другояче, това е момент в който момчето е на път за излезе от релси/стълби/покриви и etc. Тъй като по принцип това е често срещано явление, защото Ли се пали сравнително лесно, а тогава не искаш да знаеш какво му е на ума. Дори да искаш, няма начин да познаеш какво ти мисли в подобна ситуация(ако е ядосан на теб).
Освен обичайните настроения, основните черти от характера му са - огромната индивидуалност, ината, който е почти на половината на индивидуалността и особняшкото държание, което включва навика му да говори на жаргон(защото наистина често употребява разни жаргони). Но въпреки всичко чудновато в него, той е справедлив и щом са замесени други, се старае да взема правилните решения. Склонен е да се притече на помощ, дори и за някой непознат, щом усети онова чувство..,което го жегва някъде в дясното рамо и му припомня защо всъщност е все още жив.

*История:
Сан Франциско,Калифорния, САЩ. Семейството от баща(обикновен човек, знаещ за съществуването на вампири, вещици и етц), майка(вещица, поела отговорност за голямата семейна тайна) и единственото им дете на име Брадли, което не бива лишавано от нищо и чувството не му е било познато, поне до даден етап от живота му.
Брадли Фокс и сенчестото му минало всъщност започват от както по случайност дочува един разгорещен (в лошия смисъл на думата) разговор между родителите си. тогава разбира за огромната тайна, която са длъжни да крият и предците им са крили от векове насам. А това е именно един пръв и единствен по рода си кристал, който неутрализира цялата мощ на пълнолунието ,което то оказва върху демони и върколаци. С този кристал те биха могли да са напълно недосегаеми от лунните сребристи невидими лъчи на лунното сияние. Именно заради това, Натали(майката на Ли), се заклела пред паметта на дядо си, че ще пази този кристал, като очите си, дори с цената на собствения си живот. Браян(бащата на Ли) обаче не бил съгласил с цялото това нещо около саможертвата и злокобната и опасна тайна, в която той намирал заплаха за цялото семейство. Никак не толерирал клетвата, която жена му била дала, само за някакъв си кристал.
„И зарази това трябва да умре цялото ти семейство? Това ли искаш да постигнеш? сама каза, че някой ден те ще разберат за съществуването му и ще искат да си го вземат..Не, знаеш, че ще дойдат да си го вземат..Нали така?“
Тази част от единствения спор между родителите му от тогава стои запечатана някъде н главата на Ли, думите на баща му, малко преди да изчезне.
И наистина както споменахме, след три нощи, Браян отива ,за да поръча храна за вкъщи от ресторанта на две пресечки от къщата им..на тръгваше, Брадли, осемгодишния му син, го изпраща , а баща му просто се усмихва и помахва. Кой мое да забрави кака му помаха? Като морски капитан, с ведра усмивка на лицето. Капитан, който потегля и не се връща повече в живота но момчето. От онзи ден, Ли вече няма баща, има единствено майка. Майка, чиято усмивка повече не вижда.Така той изживява едно доста безрадостно детство, което вместо обсипано с безброй усмивки е по-скоро нещо като да прекараш деня на благотворителността в моргата...
Изминават осем години, от изчезването на Браян Фокс.. И едва тогава Натали започва да се съвзема- Започна да се усмихна отново--след толкова много години. Ли е вече на 16, отчаян търсач на приключения, или в превод - „Къде има пакост, та и аз да се замеся?!“
Всичко сякаш тръгна по старо му и разпадналото се семейство се завръща от „мъртвите“. но точно, когато се виждат някакви все пак позитивни признаци на живот у вещицата и синът й, нещо отново ги сполетява. Нещо, което довършва така или иначе непълното семейство.
Нощ е. при това е пълнолуние. Градът се къпе в лунна светлина, а вече всичко живо е по леглата, потънало в сън/сънища... В момент, като този, кой би очаквал какъвто и да е посетител? Очевидно не и Натали, която бива събудена от настоятелния звънец на вратата. Отваряйки, тя вижда нещо съвършено пред себе си. Или поне на първи поглед съвършено. Една жена, която изглежда напълно изгубена, а добрата вещица, напълно неадекватна в този момент, забравя за своята невинност и за това, че може да я грози опасност и решава да покани вътре изгубилата се жена, дай помогне. Развоят на нещата не протича добре за вещицата, която скоро след благородната си постъпка бива измъчвана от жената, която се оказва вампир. Да, първо я намира един вампир, който знае за тайната на кристала и о иска, преди някой върколак и демон да са се добрали до него- причините не са ясни, но може би просто - Власт и контрол над положението. вампирите винаги искат да имат тези две неща,да могат да държат някого в ръцете си. А как по -удобно ,освен чрез този кристал? И така, да се върнем на историята. Безмилостната кръвопийца в огромното си старание да разбере къде вещицата крие кристала, не усеща присъствието на 16 годишния Ли зад нея и тогава става жертва на собствената си непредвидливост, когато момченцето забива дървен кол в сърцето й. Враг номер 1 бива успешно премахнат.. Но майка ум е ранена.. Множество пъти.. започва да кърви обилно, но все още има достатъчно сили, за да предаде кристал на своя син. Докато детето я пита дали е добре, тя му повтаря, като даденост, че трябва да пази този кристал ,като своя собствен живот. но момчето не може да спре да се тревожи..защото усеща, инстинктите му подсказват, че скоро ще загуби и майка си.
И в този момент, като че ли само това му е липсвало, в картинката се появява и един разярен под вниманието на луната върколак. Нахлул в къщата, разбивайки вратата, той вижда кристала, който може да бъде неговото спасение. И точно тогава Бладли послушва съвета на майка си, взима кристала и бяга... Разбира се, чува зад себе си разкъсването на човешко месо.. Чува как чудовището разкъсва майка му все още жива.Дори шокиран, се обръща, за да се увери, че е истина. сам се заклева ,че никога няма да го забрави. Но това не е краят- Не още. Кръвожадният вълк, ръгва след момчето, загрял, че кристалът е в него и тогава.. тогава ли открива дарбата си, която спасява живота му.
Минават 2 години..от смъртта на майка му. Момчето, разбира се търпеливо чака денят на своето отмъщение. Тогава ненадейно се среща с дядо си, който мисли за мъртъв от години. Но той се оказва жив и то с план за това как да върне дъщеря си, Натали към живот. Въпреки, че тя е майка на ли, идеята да я върне от света на мъртвите му се струва някак.. да кажем, че не вярва на нито дума казана от дядо си, докато не се убеждава в това, че е луд, след като го запознава с един демон. Демонът, на име Азазел, му казва, че е сключил сделка с дядо му - ще върне Натали към живота, в замяна на кристалът, който е у Брадли. На пръв поглед доста справедливо предложение на който един дядо никога не би устоял..Да види своята кръв и плът жива.. разбираемо е, че ще приеме. ли единствен вижда гнилото в Дания. Или в случая в Сан Франциско. Този демон не му вдъхва доверие, затова Ли заявява на дядо си, че няма да му даде кристала, споменавайки логичната мисъл, че не може да има вяра на някакъв демон, който вероятно предлага това, защото за него е изгодно. Двамата - дядо и внук, уж се разделят.. Но не. Изминава най-много седмица-две-три и дядо му отново го търси, твърдейки, че е в беда. Брадли решава да му помогне, като отива на мястото, където се предполага ,че е неговия дядо. Е, той наистина там, но е в цветущо състояние, за разлика от разума си... Ли опитва да си тръгне, но собствения му дядо го прострелва и то два пъти. От единия път му оставя белег на дясното рамо, а от другия го поваля на земята. Фокс обаче е хитър и предвидлив момък и за всеки случай слага на врата си амулета, даден му от баща му и единственото нещо, което има от него. Според казаното, той предпазва от демони..така се и оказва. Въпросният Азазел не е способен да направи нищо на Брадли, не успява дори да вземе кристала, а не може да използва дядо му, тъй като вече бе прибързал да се отърве от него. Когато Ли идва в съзнание, успява да избяга благодарение на амулета и уменията си като вещер, наследени от майка си... И първото нещо, което прави е да унищожи кристала, което според него е правилното решение и е трябвало да го направи преди много време...
Уверен, че ще успее да избяга от съдбата си, също като баща си...Ли посещава за известен период от време не само Лондон, но и други непонятни и до днес за него места, след което се озовава тук.. Добре, вероятно нещото, докарало вече разпадащия му се задник до Нортфорд, си е въобразило, че драстична промяна и също толкова драстично разнообразие на пейзажа ще му дойдат "добре" и "разведряващо", но какво ли може да знае един малоумен Архангел със смешно име на прах за пране, който дори не си е заслужил честта да присъства в историята, спомената в по-горните редове? Мда, благодарение на намесата на това създание всъщност вещера не може дори да си спомни най-приемливите си години живот.. И е излишно да се споменава, че за да спаси своя си задник, същото това пернато изчадие отнема сигурно единственото, останало на господин Фокс и поне в настоящия момент, Ли страда от аналгезия, намира се на място, където не иска да се намира (не че е напълно сигурен къде се намира) и отново е длъжен да свиква с какво ли не. Разбира се, проклетото пернато се явява пред Брадли само и единствено тогава, когато той не е в подходящото физическо състояние да направи всячески опити да го унищожи.


*Името на човека който използвам за лик:
Jamie Burke

Допълнително:
Вече няма такова, тъй като Ли няма особено желание да практикува вече наистина остарелите си хобита, които дори не е ясно дали още помни, че някога е практикувал. Тук може само да се спомене, че вече едва ли не няма против каквото и да е малтретиране към него, тъй като без друго проклетото подобие на аналгезия, винаги обезсмисля всичко.
Брадли Фокс
Брадли Фокс

Брой мнения : 1
Join date : 14.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Брадли Фокс

Писане by Robbin. on Чет Мар 15, 2012 5:05 pm

Одобрен.

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
Robbin.
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите