Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Хикари

Go down

Хикари

Писане by Хикари on Чет Мар 15, 2012 10:16 pm

Име :Хикари; Кая. Останалото е известно само на нея.
Години :20. видими.
Раса :Фея? Или поне... такова име са измислили хората... ?

Орден :House of Mercury
Дарба :Обичайното за вида си - омайващо невинно излъчване; силно развити слух и усет за околната среда; способност за лесно и бързо придвижване и дори левитиране от време на време. Освен всичко "задължително", Хикари притежава дарбата да лекува. Обикновено е способна да излекува всякакъв вид физически рани, но процесът представлява даване от своята жизнена енергия на другото същество, съответно - изтощение. "Уловката" на тази дарба е, че ако е прекалено превъзбудена или разсеяна и не може да се съсредоточи, Хикари е способна да направи и обратното - да вземе част или цялата жизнена енергия на съществото, всмуквайки я в себе си и евентуално дори убивайки жертвата си. Това, обаче, не се случва когато тя изпитва силен страх или опитва умишлено да вземе чуждата енергия - ако опита да използва дарбата си нарочно, то тогава всичко, което ще направи, е да даде от своята енергия. Да, дарбата може да не се прилага умишлено, но единственото, което е достатъчно тя да се "осъществи" е физически контакт между Хикари и съществото, което иска да излекува.

Външен вид :Хикари е фея. Може би истинската същност на феите се разминава с баналната представа на хората за дребни, смешни същества с цветни крилца. Ръстът й е напълно човешки, въпреки че, ако човек се загледа, би могъл да каже, че нещо в цялата картинка е по-различно, отколкото трябва да бъде. Обикновено другите свръхестествени същества успяват да доловят разликата й с нормалните момичета, въпреки че е наистина незначителна. Хикари е слаба, наистина слаба. Съвсем неумишлено, прилича на онези бледи момичета, които сякаш са готови да се счупят при всяко по-грубо докосване. Всичко това обаче намира своето логично обяснение в азиатския ген, който носи Хикари. Именно той е причината и за изключително правилните и чисти черти на феята.
Косата на Кая е тъмна, къса и винаги мека на допир. Тя, наред с всичко останало, е и част от почти перфектния външен вид, който притежават същества като нея. Очите й, съвсем естествено, са също така тъмни и в повечето случаи - гледащи предпазливо, отчуждено и понякога дори наплашено. Лицето й е чисто, с меки черти и плътни устни.
Обикновено изпъква сред аудиторията, колкото и да не го желае. Чуждият й произход, както и на моменти шантавия стил на обличане, доста спомагат за това.
Хикари има белег някъде между ухото и врата си, причинен от недълбок напречен разрез. В повечето случаи лъже за това как го е получила. Другия й белег се намира на лявото й крило, причинен от абсолютно същия източник.
Характер :Мълчалива, плашлива, невинна, отмъстителна, несигурна, решителна, противоречива, горда.
Не е нито добра, нито зла. Може би се намира някъде посредата. Лошото на това да си фея е, че не си нито достатъчно добро същество за да имаш правото да се наречеш "добър", нито спадаш към категория "кръвожадни зверове", в която няма да те интересува особено много моралния ти статут. Затова си противоречиш докато накрая не си лепнеш етикета "луда" поради многото различни реакции в различни ситуации. Прошката не е нещо, което Хикари умее добре. Възпитана е и е израснала в свят на отмъщение и един единствен вид помощ - самозащитата. Обикновено не е от най-общителните, но ако някой я заговори, определено би вкарала в действие "вълшебния си чар", та дори и само за да разкара събеседника си. Спокойна личност е... докато не избухне. Не че нейното избухване е съпроводено от някакъв комплект високи децибели и ритници по първото нещо на пътя, не. По-скоро комплектът се състои от наистина продължително мълчание и усилено измисляне на креативен план за отмъщение.
Обикновено първото впечатление, което оставя у хората, е един наистина странно красив образ за една невинна и мълчалива, доста често дори плашлива, девойка. И може би, може би, наистина има нещо такова у Хикари. Само че да го извади на показ би било най-глупавото, което би могла да направи. Научена е, от някои хора, но най-вече от собствения си живот и наблюдения, на твърдост и предпазливост. Смята, че необмислените и импулсивни действия носят само пагубни последици.
Хикари не е инат. Тя просто мисли за нещо по определен начин и нито променя мнението си, нито смята, че е нужно да го изказва на глас. Тя просто си наумява нещо и, без да счита за важно да сподели, го върши. Влюбчивостта не е сред силните страни на характера й. Най-вече, местата, на които е прекарала голяма част от живота си, са приютявали всичко друго, но не и любов. Изобщо, силните чувства и най-вече показа им не са нещо, на което Хикари позволява да бъде видяно. От една страна заради дарбата си, от друга - заради внушението, че това е една наистина голяма слабост. Затова тя рядко бива забелязвана да плаче или да се смее прекалено искрено. Всъщност, почти никога.
Не харесва дарбата си. Счита я за безсмислена спънка, която може или да я изтощи до краен предел, или да я накара да се чувства като убийца. И без това достатъчно голямо влияние е оказала върху начина й на живот. Като фея, тя има доста изострени рефлекси и инстинкти за оцеляване, които, в съчетание със страховете й, я превръщат в една параноична, вечно изплашена, но всъщност корава девойка. Страхотна комбинация, няма що! Именно поради факта, че е просто една фея, Хикари бе научена да счита всяко по-силно от нея същество за потенциална заплаха. Но, от друга страна, веднъж наумила си нещо, тя задължително трябваше да го изпълни, без значение от какво се страхува или от какво трябва да бяга. Не би жертвала себе си за друг... защото никога не е имала въпросния друг, за когото да го направи. Няма и никаква представа дали ще може да го направи, тъй като счита, че такъв човек надали ще се появи.
Хикари не е ранима, не и докато не обръща внимание на това. Да, дотогава всичко е наред. Самата тя не се доверява сляпо на нищо и счита, че й на нея не трябва да й се има доверие.
Непостоянна, самостоятелна, затворена, лесно приобщаваща се, бойна, несподеляща, мечтаеща за нещо различно, любопитна.
История :Историята на Хикари не е забавна. Нито някаква кой знае колко интересна или нечувана приказка за мястото, на което се случва. Там нейната история, историята на една сама фея, е нищо в сравнение със събитията, случващи се около единия куп свръхестествени и опасни същества. Дори хората - дори хората бяха опасни.
Хикари няма родители. Е, най-вероятно, дори със сигурност, има такива, но те тънат в дълбока безизвестност и забрава. За нея те нямат никакво значение и тяхната липса е един от най-малките й проблеми. По-голям проблем се явява начинът, по който би могла да оцелее. Феите, за разлика от всички онези същества, не се славят с особена безсмъртност. Дори с никаква. Те биха могли да се убият сравнително лесно и техните наранявания не регенерират просто така, освен ако някой не им помогне. А една фея с дарбата на Хикари се оказва наистина изгодна стока. Или плячка. Зависи от каква гледна точка се погледне.
Отгледана е от един от много влиятелни членове на Ордена на меркурий, който счита за единствения си съветник и попечител. Той е силен магьосник и й помага да научи всичко, което може, за себе си и за това, което е. Дори доста често я глези. Което почти веднага губи своя смисъл и красота, след като се оказва, че същият вещер очевидно има свои планове за единствената фея, до която е успял да се добере. Тя не знае каква точно е била цената, но Хикари скоро бива продадена по най-долния начин на група копелета, отговарящи за част местния бардак. Те я правят част от елитните "услуги на заведението" и увещават всички, че тя притежава качества и черти, невиждани досега. Естествено, научили от магьосника за силите на Кая, те я държат далеч от общия хаос, ползвайки я за лична изгода. Скоро, обаче, след като виждат, че, използвайки дарбата си, Хикари отслабва и не може да бъде ползвана за друго, решават, че е безполезна и единственото й място е в онзи мръсен, пропит с разврат, бар. Тя разбира за това и решава, че ще направи всичко, но не и да се превърне в част от менюто. Опитва дори да ги моли да остане тяхна робиня и, в опитите си да излекува някаква незначителна рана без позволение на единия от мъжете, държащи я, тя се разсейва и прави точно обратното. Тя някак успява да изземе цялата жизнена енергия на съществото, което държи, макар и по-силно от нея, и го убива.
След като успява да избяга сред целия настъпил хаос от убийството на един вампир от една нищо и никаква фея, Хикари успява да се скрие за известно време далеч от онова място. Тя прекарва няколко години почти изолирано, опитвайки самичка да разбере нещо повече за себе си и това, което би могло да последва.

Името на човека, който използвам за лик :Kiko Mizuhara
Допълнително :Да, има крила. Показва ги в редки и само много, много, много наложителни случаи.
Хикари
Хикари

Вид: : Фея.
Име: : Хикари; Кая
Възраст: : някъде около 20?
Дарба: : може да лекува, като дава част от жизнената си енергия.
Брой мнения : 2
Join date : 06.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Хикари

Писане by Вантермина Дешае Нортфорд on Пет Мар 16, 2012 5:54 pm

Одобрена! Добре дошла.

_________________
'Sall right!You’ll be fine
Baby I’m in control. Take the pain.
Take the pleasure. I’m the master of both .
Close your eyes, not your mind. Let me into your soul.
I’m gonna work it ’til your totally blown


And your gun is dirty
So I’m guessing I’m on a roll
Вантермина Дешае Нортфорд
Вантермина Дешае Нортфорд

Вид: : Даева
Име: : Вантермина Чарлз Ликуид Дешае Нортфорд
Възраст: : Прекалено много години..
Дарба: : Владее магьосничество и контрол над съзнанието
Брой мнения : 333
Join date : 18.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Re: Хикари

Писане by Хикари on Пет Мар 16, 2012 6:02 pm

О! Аригато...
Хикари
Хикари

Вид: : Фея.
Име: : Хикари; Кая
Възраст: : някъде около 20?
Дарба: : може да лекува, като дава част от жизнената си енергия.
Брой мнения : 2
Join date : 06.03.2012

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Хикари

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите