Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Онлайн е 1 потребител: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 1 Гост

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

Кайл Баркли;

Go down

Кайл Баркли;

Писане by Kyle Barkley. on Нед Мар 17, 2013 7:14 pm

WORST CASE SCENARIO
kyle barkley | antichrist | mundane (for now;) | 29 years | fc: colin o'donoghue
Ще се роди момче в най-студената зимна вечер и душата му ще бъде също толкова ужасяващо ледена, колкото ще бъде нощта, в която ще се роди. Името му ще бъде Кайл.
Думите на ниската жена предизвикваха смях у представителите на новата династия. Те всички бяха малко или много безскрупулни до мозъка на костите си. Никой не вярваше на думите, които ги съпътстваха по търговските улици, когато стените на имота им ставаха досадни граници. Всяка остра бръчка по мургавата кожа на пророчицата бе символ на сбъднало се пророчество. Всяко пророчество тежеше върху плещите й и тялото й се превиваше все повече и повече с всяка изминала година. Вече изглеждаше толкова гротескно, че изглеждаше луда. Вървеше по улиците боса и одърпаха, шепнеше думи на себе си и повтаряше едно и също. Думи, на които никой не вярваше, защото след смъкването на старата династия липсваше друг враг.
Но момчето се роди. Роди се в най-студената и ветровита зимна нощ и бе наречено Кайл.

Вятърът свистеше заплашително и вкарваше няколко деликатни и бели снежинки през дебелите и ръждясали решетки. В далечината се чуваха ситните капки тинеста вода, падащи върху каменния под на затвора. Противно на очакваното в килиите бе топло и задушно. До слуха му достигаха едновременно тихите стенания от съседните килии, виковете, шеговитите подхвърляния, превърнали се в занимание на обречените. Из тъмните ъгълчета на коридора притичваха мишки. Дробовете се молеха за глътка свеж въздух, но не го получаваха. Гласовете бяха дрезгави поради сухотата на гърлата на всички. Сребърната кама проблясваше из пръстите му, докато дялкаше едно дървено трупче. Понякога се заглеждаше в прашинките, летящи свободно във въздуха. Постепенно въздухът ставаше по-влажен и по-труден за вдишване и издишване. Мирисът на мъж се наслояваше по дрехите му, както по тези на околните. Понякога лицето му се отрязяваше върху тънкото острие. Овално лице с остри, но плавни черти. Две сини очи, асоциирани твърде често с буйния океан, но заледени и хладни. Две очи с един и същ суров и жесток поглед като зимна буря, която не прощава. Няколко кичура от гарваново черната му коса бяха полепнали по челото му. Лека набола брада със същия обречен цвят покриваше част от лицето му. Устните му бяха едновременно тънки и плътни с блед розов оттенък. Кайл бе висок, колкото да изглежда хърбав и слаб, какъвто не бе. Той познаваше планината като петте пръста на ръката си, а там не оцеляваше онзи, който не бе физически подготвен. В планината зимите бяха едни от най-суровите, предизвикателствата – едни от най-жестоките и условията – едни от най-екстремалните. За да оцелееш бяха нужни смелост и дързост, жертвоготовност и липса на съмнение, жестокоста и креативност. Може би изглеждаше лесен за разгадаване, но в действителност Кайл Баркли бе сложна и хитра личност. Единственото, което не му се отдаваше бе лъжата. Можеше да прикрие истината, но никога да я превърне в една наистина добра лъжа.
Пружините на леглото от съседната килия изскърцаха жално при разместването на нейния обитател.
- Ей, момче. – дрезгавият глас привличе вниманието му, защото думите бяха отправени към него. Гласът му звучеше някакси по-сухо. Все едно бе глас на изгубен в пустинята, живял близо ден без капка вода. Кайл вдигна поглед. Мъжът бе възрастен с изпито лице, остри черти, леко набола брада, прошарена коса и суха кожа. Фигурата му бе едра, но отпусната. Носеше дрипави дрехи, по които ясно си личаха няколко дупки.
- Да. – отговори студено и смъкна обратно поглед към дървеното трупче из пръстите си.
- Не ти е мястото тук. – въздъхва възрастния мъж. – Затворът изстисква живота от теб. Понякога лежиш с години, а понякога те убиват на следващия ден или когато на някой от кралството му липсва достойно забавление. Виж ме... Отказах да се подчиня и обрекой семейството си на глад. Ами ти?
- Убих човек. – отговори Кайл с почти същия студен тон, въпреки че звучеше малко по-гневно. Не добави, че бе член на кралската армия. Разговорът по своята природа бе напълно излишен. Нямаше намерението да си създавам приятелства, нито да слуша чуждите истории. Имаше си своя и тя бе достатъчна.
Тежките стъпки на пазачите оттекнаха по коридора и спряха пред неговата килия. Баркли вдигна глава и срещна погледите им с гордост. Вратата се отвори с тежко издрънчаване. Две ръце хванаха раменете му в болезнена хватка и го изхвърлиха напред към коридора.
- Късметлия си, момче. Кралицата ти опрости присъдата. – изръмжа един от пазачите и ръцете им отново го хванаха за раменете, влачейки го извън килийното помещение.

Kyle Barkley.
Kyle Barkley.

Вид: : антихрист
Име: : Кайл Баркли
Възраст: : около 29; (or more)
Дарба: : внушение; криокинеза
Семейство: : Eleonora Moretti - съпруга; полусестра;
Брой мнения : 6
Join date : 16.03.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Кайл Баркли;

Писане by .romanoff on Нед Мар 17, 2013 7:24 pm

Добре дошъл, любимецо мой <333

_________________

You make me want to go back, back to the best version of me... and that never happened before.
.romanoff
.romanoff
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : Антихрист
Име: : Лора Романов
Възраст: : 27 години| много повече
Дарба: : внушение| фонокинеза
Семейство: : Кралската династия; Робин Йелена Ан Даркууд.
Брой мнения : 18
Join date : 12.03.2013

Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите