Добре дошли в Northford Next Generation, обновена версия на старият форум. Завръщаме се с нова история и събития развиващи се 30 години след последната ни среща. На трона седи нова династия, а старата е позорно изпратена на заточение... и нещата, както винаги, изобщо не са розови.


Логото, графиките и скинът са дело на MR.COFFEE Всички опити за кражби ще свършат наистина кърваво, защото ще ви изколя.
Страницата на Нортфорд
Вход

Забравих си паролата!

Latest topics
» Вашите банери
Пет Ное 08, 2013 5:09 pm by Oliviyah Rayne Norrington

» Photoshop paintings
Сря Апр 17, 2013 9:43 pm by Blindshade

»  .let the only sound be the overflow;
Нед Мар 31, 2013 1:07 pm by virginia.

» Старият мост
Нед Мар 31, 2013 10:00 am by virginia.

» Спалнята на краля.
Нед Мар 31, 2013 6:29 am by Kyle Barkley.

» Старият кралски дворец
Нед Мар 31, 2013 4:47 am by Hayden Dallas

» Някъде из горите на Трансилвания
Съб Мар 30, 2013 5:23 pm by Blindshade

» just tell me i'm beautiful.
Пет Мар 29, 2013 5:45 pm by .veronique

» Blindshade
Пон Мар 25, 2013 2:59 pm by .romanoff

Кой е онлайн?
Общо онлайн са 2 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 2 Гости

Нула

[ View the whole list ]


Най-много потребители онлайн: 29, на Пон Мар 18, 2013 6:58 pm
Статистика
Имаме 210 регистрирани потребители
Най-новият потребител е s07

Нашите потребители са написали 9182 мнения in 712 subjects

[King]Никълъс Девон фон Амори Нортфорд.

Go down

[King]Никълъс Девон фон Амори Нортфорд.

Писане by Robbin. on Съб Ное 19, 2011 1:03 pm


Jude Law.

Име :
Никълъс Девон фон Амори -Нортфорд.
Ник е ностиел на две кралски фамилии благодарение на умелият уреден брак между фамилиите Нортфорд и Амори от страна на родителските му тела. Частично е очарован от чистата си кралска кръв и рядкото щастие реално да има достъп до властта и прочее подробности, след като е втори син в семейството но... никой все още не е дал ясно обяснение за нелапата смърт на по-големият му брат Марк и докато не извадят някакви сериозни доказателства може да си живее спокойно и да не се оставя на гузната съвест да го завладее. Така де, хората често падат в басейни с демонични пирани, нали?

Години :
Точната възраст е неизвестна, но вероятно Ник има поне два века зад гърба си. Той е по-млад от госпожа Кралицата макар и видимо да не им личи. На външен вид е някъде между тридесет и четиридесет години и това остро се ръководи от наличието на брада и мустаци; понякога се забравя и това създава зрителната измама, че е по-възрастен. Не го притеснява, застинал е в сегашната си версия от много много дълго време и само смъртта ще го накара да излезе от образ и прочее.

Раса :
Демон.
Да, не е ли забавно? Като за крал чиито поданици са или специално надарени хора или божествено-ангелски изчадия той неизменно спада към лагера върху който "властва" милата му съпруга и това редовно го изнервя и кара да си го изкарва на всичко, което му се изпречи на пътя. Ник е чистокръвен във видовата си принадлежност и може да стане доста страховит ако не успее да контролира демоничната си енергия. Тя се обажда по-често когато е изтощен или обзет от силни емоции(малко е стряскащо по време на полов акт) и тогава леки черни рогца цъфват из русата му коса и дяволска опашка се материализира от нищото на... правилното място. Кучешките му зъби се удължават лекичко и Никълъс става видимо и осезаемо по-секси, което е вероятно някакъв наследствен страничен ефект.

Дарба:
Има стандартната демонична сила с която може да мести камиони от едно на друго място, да троши кости като стъкло и прочее екстри. Обонянието му е много остро а останалите сетива са просто засилени. Понякога получава предчувствия, които му подсказват какво точно го очаква в близкото бъдеще и благодарение на това за по-важните неща е напълно невъзможно да го изненадаш. Ако изпусне нишката на демоничните си сили излъчва извънреден сексапил и вероятно е имал я сукуба я инкуб в родословното дърво и от него има наследствени заложби.

Външен вид :
Негово Величие Кралят е мъж заседнал в разцвета на силите си. Той има привлекателни черти и физиономия, която остава за дълго време като насъщ полтъргайст в спомените на всички около него, което вероятно дължи на аурата на силна натура, която излъчва неуморно- от сутрин до вечер и обратното. Напомня остро на британски джентълмен и това му отива, особено ако го е комплектовал в скъп костюм в тъмни нюанси и в ръката му има чаша със столче предлагаща ароматно бренди или уиски. Чарът му работи навсякъде, безотказно(освен на Кралицата, разбира се) и това подхранва и егото му и списъка от персони с които си е лягал от както се помни в настроение за такива неща. Основните му белези са мръсно русата коса, която държи късо подстригана и въпреки всичко я има във вечно бурен вариант сякаш току що е излезнал от виелица; светлите очи в синьо-зелено, които винаги светят по особен начин и рядко пропускат някакъв детайл или подробност и поизбелялата татуировка на три подредени на една линия вълнообразни линии, които има от долната страна на китката си и за които никога на никого не е обяснявал какво значат и как се е сдобил с тях.
Ако някой е останал незапознат с кралското му потекло и назначение то лесно може да се поправи само от поглед сведен към десният му среден пръст на който винаги се мъдри пръстена символ на династията Нортфорд- сребърен обков и масивен зелен изумруд през който прозират някакви древни йероглифи. Това бижу свидетелства за титлата му на крал и се предава от управник на управник през поколенията.

Характер :
Основното нещо, което управлява характера на Никълъс е либидото и това кога и какво да вкарва в леглото си, количествено или качествено. Списъкът му е огромен и се множи постоянно, често с толкова големи бройки че е невъзможно да се направи точно сведение. Егото му е безбожно високо и за нищо няма никакъв срам, смята се за някакъв особен връх на сладоледа и не зачита чуждото мнение след като по дефолт то трябва да е маловажно и много по-ниско стоящо от неговото. Отновно взаимоотношенията му в обществото не можем да говорим за приятели, не уважава такива ценности и всичките му достатъчно близки познати са просто средства или са до него за да намазват ту това, ту онова. Нерационален е и рядко се замисля сериозно по дадените си проблеми въпреки, че всъщност има доста добре развит интелект и е високо образован в не едно академично или обществено изкуство. Просто не смята за нужно да се хаби излишно и ако нещо му навлезе прекомерно пред очите раздава смъртни присъди на поразия, дори не се съобразява с нивото вина-невинност на жертвите и сам по себе си не изпитва съвест. Не познава такова животно. Това му качество се обажда в отношенията му с бивши и настоящи любовници и наложници(има и от двата пола, не се ограничава) и най-вече с огромното количество незаконни деца, които е имал през годините. Не проявява никаква бащинска отговорност и желание да поеме такава и е по-добре да не му се мяркаш пред очите ако изпаднеш в такава крайност защото може да му се обади мигрената и да те прати на гилотината.
Не може да понася съпругата си и не го интересува дали всички знаят това или не. Никога не я допускал до леглото си и никога няма, макар и в началото прелестите й да са му се стрували апетитна хапка. Дори и сега понякога му се струват но не би паднал толкова ниско и би го считал за вид предателство към самият себе си. Редовно прави опити да я отрови или убие по някакъв друг, разбира се уж невинен начин, но това не му се отдава никак и като информация го докарва редовно до някое от плашещо прочутите му гневни изблици. С дъщеря си е пасивен, все пак не се чувства бащински и предпочита да не я гледа редовно. Това не му пречи да внася редовно огромни суми на нейно име за да е един вид гаранция, че всичко е наред и нямат причина да играят роли, които не им се отдават.

История :
Какво можем да кажем за Ник, което да е крайно изненадващо? Покрай напеченият начин на живот, който води малко неща могат да действат така и обществото е свикнало да бъде стресирано, малтретирано, изнасилвано и изхвърляно на боклука от негово Кралско Величие и си го приемат такъв, какъвто е. Понеже е със статус на рок звезда всичко за него се знае надлъж и на шир и тайните наистина трябва да са сериозни за да се задържат за по-дълго време в сенките. Роден е, както вече бе споменато, като второ дете на два кралски рода обединили се по принуда. Още от малък е бил първенец във всичко, в което се е захващал и което го е вълнувало, но това е било само страничен бонус към растящото недоволство, което постепенно се е изграждало с развиващия се негов характер. Още като дете е бил малко чудовище а основната разлика е тази, че всъщност тогава не е посещавал бардаци. Започнал е на крехката възраст от четиринадесет. Преди това просто е бил отвратителен.
Някъде около пълнолетието си невинно е помогнал на брат си да се лиши от живот и да посрещне демоничните пирани и от тогава официално освен скърбящ роднина е единственият престолонаследник и реален управник на земята. Родителите му абдикират от постовете си десетилетие по-късно(според слуховете той им е помогнал доста зловещо) и се е провело прочутото коронясване и празнуване, което продължава цели три седмици и всички го помнят освен като страхотен купон и като някакво прераждане на Мрачните Векове и варварските нашествия. Скоро след това е дошла и знаменитата сватба с Вантермина и осиновеното потомство. От тогава Кралят предимно купонясва и вдига бардаци от нищото, забавлявайки се искрено да се задоволява във всички категории с шумна компания.

_________________
seven devils
all around me, Seven devils in my house!
Holy water cannot help you now see I've come to burn your kingdom down And no rivers and no lakes can put the fire out I'm gonna raise the stakes, I'm gonna smoke you out-------
avatar
Robbin.
chains and whips exite me;
chains and whips exite me;

Вид: : a pureblood necromancer.
Име: : Робин Йелена Ан Даркууд.
Възраст: : a lady never reveals her real age.
Дарба: : i rise people from the grave and rule over dark magic.
Семейство: : a sister.
Брой мнения : 658
Join date : 17.11.2011

Вижте профила на потребителя http://northford.forumn.org/

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите